Последното пълнолуние за 2022 г. се нарича Студената луна“. Ще

...
Последното пълнолуние за 2022 г. се нарича Студената луна“. Ще
Коментари Харесай

Пълнолунието на 8 декември: ключово и със съдбоносни промени

Последното пълнолуние за 2022 година се назовава „ Студената луна “. Ще премине в зодия Близнаци. Този представител на хороскопа ще внесе баланс, а „ студената луна “ ще ви разреши да погледнете по нов метод на познатите неща. Това е моментът да свалите маските и да ревизирате какъв брой здрава е връзката ви…

Влиянието на пълнолунието стартира и ще продължи до 10 декември в това число. Това значи, че сега има доста избухливи моменти във въздуха във връзка с страсти, усеща и хрумвания.

Някой е раздран от креативно обилие, желанието да има време да стартира нещо ново и да приключи остарялото, а някой ще желае неумишлено да унищожи всичко в края на годината, тъй че по-късно „ с чиста съвест “ да влезе в 2023 година

Сега е времето да решите въпроси, които са висели във въздуха дълго време. Опитайте се да завършите всичко, което е стартирано толкоз от дълго време, когато динозаврите към момента тичаха. Ако ясно виждате, че няма такава опция, затворете този план. Пуснете го. Край.

Сега е значимо за вас да се отървете от баласта, като решите от какво в действителност се нуждаете, какво ще донесе благополучие и изгода.

Девизът на това пълнолуние е УЛОВЕТЕ МОМЕНТА!

Докато силата прелива сега, използвайте я.

След 8 декември луната ще стартира да понижава. И има новогодишна блъсканица, годишни доклади, дарове, доста разнообразни неща. Не отлагайте за края на годината това, което в този момент може да се направи елементарно, естествено и доста дейно.

Не забравяйте да отделите време за себе си: уютни тихи вечери с обичани хора или уединено със себе си, сантиментални срещи, срещи с най-верните и надеждни другари.

Просто не забравяйте да наблюдавате вътрешното си предпочитание. Без токсични хора и такива, които обичат да се хранят с непозната сила.

Сега би трябвало да се обърне особено внимание на здравето: храната би трябвало да е здравословна, витаминна, лека и вкусна единствено за вас.

Преди лягане, без филми на ужасите, неотложни неща и нервни вести.

Представете си, че тъкмо в този момент се намирате в приказна къща, където всичко е наред, предпазено, уютно и умерено. В тази къща би трябвало да се изпълнят всички най-съкровено и същинско, което би трябвало да се случи.

Разберете сами, какъв човек сте? Какво в действителност желаете, от какво сте изтощени Каква същинска фантазия е скрита надълбоко във вас, толкоз надълбоко, че ви е боязън даже да я изречете? Как се чувствате?

Следете за непорочност на мислите, пространството, връзките и всичко, което ви се случва. Не допускайте отпадъци, опити за внасяне на съмнение, комплициране или боязън у вас.

На лист хартия (в нощта на 8 декември) можете да напишете проект за желание за 2023 година, тъй че в новогодишната нощ със спокойна душа и сърце просто да се насладите на празника, да пожелаете на всички положително здраве, да се смеете и да запалите бенгалски огън.

Естествено, без частици НЕ, в настоящо или минало време. Пишем това, за което в действителност сме подготвени, желаеме, наше е и не е откраднато от никого. След това го слагаме на прозореца до обяд или вечерта на 8-и.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР