Последното ново попълнение в състава на - Филип Кръстев, даде

...
Последното ново попълнение в състава на - Филип Кръстев, даде
Коментари Харесай

Филип Кръстев разкри кога е разбрал за "синия" интерес, обясни се и на феновете на Славия

Последното ново попълнение в състава на - Филип Кръстев, даде изявление пред " Блиц ", в което разкри по какъв начин се е стигнало до прехвърлянето му при " сините " и призна, че интерес към него е имало от самия Станимир Стоилов още в края на предходната година:
" Офертата от Левски пристигна в паузата сред двата полусезона, още през декември. Станимир Стоилов имаше интерес и искаше да работи с мен. Помислих за този вид. Винаги ми е било цел да се потвърдя в чужбина и ми беше мъчно да взема такова решение, само че реших, че за моята кариера това ще е най-хубавото ", съобщи той първоначално и добави, че е благополучен от взетото решение:
" Щастлив съм от прехвърлянето. За мен това не е крачка обратно, а добра крачка напред. Със Станимир Стоилов сме коментирали тактичност и какви са упованията му. Той ми е споделил по какъв начин тренира и ми харесват неговите разбирания за жанр на игра. Сега занапред стартирам да предпочитам максимума от взаимната ни работа ".
Филип Кръстев разкри и че постоянно е гледал мачове на Левски, до момента в който е бил в чужбина и че не се тормози от финансовите проблеми на клуба:
" Откакто съм излязъл в чужбина, Левски е един от тимовете, които много постоянно съм гледал. Изгледал съм много мачове от първия полусезон. Според мен тимът би трябвало да бъде много по-напред. Ясни са упоритостите и упованията на почитателите. Това е тим, който постоянно би трябвало да се бори за първото място. Относно другите проблеми, не мисля, че Левски е в сериозно състояние. Не мисля, че ще се стигне до тежка обстановка, закриване и проблеми с лицензи. Все отново почитателите постоянно ще оказват помощ, както са правили постоянно ".
Що се касае до това, че е младеж на Славия, Кръстев съобщи следното:
" От Славия ми се обадиха единствено другари от тима. Аз обичам Славия и този тим постоянно ще е на моето сърце. Знам, че има хора, които са недоволни от моето решение, само че не мисля, че би трябвало да се изяснявам на някого. Това не е изменничество. Всички мои треньори и съотборници ме знаят какъв човек съм. Сега съм 100% предан на Левски ".
" Всички рецензии по отношение на връщането ми в България са основателни. Аз съм на 20 години и след интервал в чужбина се връщам в България. Хората обаче не знаят през какво съм минал през последната една година и каква е била обстановката в двата ми тима. Развил съм се ужасно доста и съм подобрил доста неща в моята игра, във всяка една част. Много съм се трансформирал във връзка с мисленето ".
Филип Кръстев стимулира завръщането си в Първа лига и с обстоятелството, че в Нидерландия надали е щял да получи доста игрово време: " Не ми е било проект да се връщам, само че от време на време не получаваш това, което заслужаваш. Тогава би трябвало да търсиш най-хубавото решение за момента. Ако бях останал в Нидерландия, не знаех какъв брой време щях да играя и че щях да получа късмет. Аз имам високо самочувствие и не мисля, че би трябвало да бъда запаса. Да се върна в Левски е най-хубавото решение в тази обстановка ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР