Последното ново попълнение на Берое Ромарио Мойс заяви, че е

...
Последното ново попълнение на Берое Ромарио Мойс заяви, че е
Коментари Харесай

Ромарио: Подписах с Берое до края на сезона, след това ще видим

Последното ново попълнение на Берое Ромарио Мойс съобщи, че е подписал с клуба до края на сезона и по-късно ще обмисли опциите, които стоят пред него.

„ Пристигнах в Берое посредством мениджърска организация. Подписах с клуба до лятото. След това ще обмисля опциите си “, признава Ромарио.

„ През януари се бях свързал с италиански сътрудник. По това време той ми сподели, че беседва с шефове на клуб от Серия Б и сподели да изчакам. С вярата да хвана този шампионат, чаках и не приказвах с никого. Не беше писано да се случи и за жалост изгубих доста време “, добави румънският футболист.

Ромарио Мойс записва 25 мача и отбелязва два гола за Рапид Букурещ в Суперлигата и Купата на Румъния през сезон 2021/22. След това договорът му изтича, а от Рапид не му оферират нов.

“През предишното лято имах няколко предложения, само че заради избрани условия не съумяха да се осъществят. Имах и проблеми с разнообразни сътрудници. По-късно прекратих контракта с моя сътрудник. През идващите месеци имах предложение от Лига 2 на Белгия, само че не ме устройваше. В същото време имах оферта и от Украйна, само че поради обстановката там взех решение да не вървя ”, добави Ромарио.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР