Последното нещо, което трябва да прави в момента България, е

...
Последното нещо, което трябва да прави в момента България, е
Коментари Харесай

Надявам се утре правителството и министрите да получат своето доверие: Йотова

Последното нещо, което би трябвало да прави сега България, е избори. Пред страната ни има значими задания за решение, измежду които бюджетът и законите. Това разяснява вицепрезидентът Илияна Йотова по отношение на политическата рецесия в страната. Тя предизвести, че в изискванията на рецесия и война още веднъж ще изпаднем на последните места на всички европейски ранглисти.

 

" Надявам се на следващия ден държавното управление и министрите да получат своето доверие и да го защитят ”, уточни още тя.

 

Вицепрезидентът уточни, че при разискването на вота на недоверие очаква да се организира сериозна и съдържателна полемика и спор в Народното събрание за това какво я чака страната ни през идващите месеци. " Много се надявам, че няма да станем очевидци на замяна на квалификации, обидни думи и фрази. Надявам се на следващия ден българският парламент да бъде на висота ”, сподели Йотова. 

 

Относно актуализацията на бюджета вицепрезидентът е оптимист, че тя ще мине. Смята обаче, че ще има много нови оферти от разнообразни парламентарни групи. " България несъмнено има чувство за нови избори. Ще бъде неточност, в случай че тази полемика се употребява с предизборни цели ”, безапелационна е тя. Според Йотова, в случай че актуализацията не се одобри, ще бъде " цялостна злополука ”.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР