Последното лятно попълнение на ЦСКА - Лиъм Купър, ще започне

...
Последното лятно попълнение на ЦСКА - Лиъм Купър, ще започне
Коментари Харесай

Лиъм Купър ще дебютира за ЦСКА на Тича

Последното лятно попълнение на ЦСКА - Лиъм Купър, ще стартира като титуляр в идното посещение на Черно море, оповестява " Тема Спорт ". Двубоят на " Тича " е в събота от 20:00 часа и ще се яви дебют на централния бранител с " алената " фланелка.

Това ще е и първи мач в цялата му кариера на клубно равнище отвън Англия. Както е известно, 33-годишният шотландец прекара последните 10 сезона в Лийдс, където се трансформира в легенда, а преди този момент е носил екипите на Хъл Сити, Карлайл, Хъдърсфийлд и Честърфийлд. Купър подписа с ЦСКА в дните преди семейството на Локо (София), само че нямаше по какъв начин да бъде картотекиран за този мач поради липса на работна виза. Тя се забави и за дуела с Берое, преди който Александър Томаш даде необичайно пояснение за проблема: " Мисля, че през днешния ден (б.р. - в петък) всичко ще бъде окей. Няма да го употребявам в този мач, само че за идващия би трябвало да бъде подготвен писмено. Все отново това е ЦСКА ".

Треньорът по този начин и не обясни за какво Купър не игра в Благоевград, откакто в петък е трябвало да бъде картотекиран.

Важното е, че шотландецът към този момент е с права и даже ще започва на " Тича " за сметка на Браян Кордоба, който игра неубедително против Берое. Колумбиецът не се оправи със дилемите си във групировка с трима централни бранители, като всички рискове за старозагорци пристигнаха през неговата зона. Той бе елементарно разминаван от противниковите нападатели, а беше и надиграван на втория етаж макар високия си растеж. Освен това има и съществени механически дефицити, което ще го прати на пейката, където към този момент отиде Християн Петров, сбъркал съдбовно в дебюта на Александър Томаш против Ботев Пд (0:1).

Така все още централната двойка бранители на ЦСКА ще се оформя от летните попълнения Лумбард Делова и Лиъм Купър. За последно 33-годишният шотландец е бил на терена в плейофния полуфинал-реванш на Лийдс против Норич в Чемпиъншип на 16 май.
 Владимир Манчев: Мога да похваля момчетата, куца ни завършващата фаза
Владимир Манчев: Мога да похваля момчетата, куца ни завършващата фаза

" Като посетители играем по-успешно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР