Последното изпълнение на политическия ренегат отпреди седмица успя да накара

...
Последното изпълнение на политическия ренегат отпреди седмица успя да накара
Коментари Харесай

Безкрайните изцепки на Руди Гела

Последното осъществяване на политическия отстъпник отпреди седмица съумя да накара даже Асен Василев да се ококори повече от нормалното си положение, откакто Василев записа скрито съвещание на изпълкома на Политическа партия, а по-късно го разгласява и раздруса страната с следващия скандал на фона на инфлация, рецесия и война на прага ни, а Василев и компания се наложи да се изясняват пред прокуратурата.

 

А че Кирил Петков и Асен Василев са политици без никакъв усет по какъв начин да сортират екипа си, Руди Гела, както нацията назовава някогашния министър на спорта, им сподели от самото начало, през което бе по върховете на властта. Уви, на харвардските гении не им светна нито една лампичка.

 

Радостин Василев, изстрелян от покровителството на Слави Трифонов в Министерски съвет, се трансформира в един от най-скандалните политици още с първите си стъпки на жълтите павета. Плевенският юрист, чиято адвокатска фирма в столицата се приказва, че е в партерен етаж на блок в „ Студентски град ”, стана епицентър на партийна драма още с прощъпалника си в политиката. Че Татяна Дончева е мъжко момиче е едно, само че че Василев постъпи извънредно неджентълменски с нея още през 2021 година е друго – той изтърси по какъв начин Дончева била дамата, която му предложила 500 000 лв., с цел да разцепи „ ИТН ” и в случай че нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да осъществя държавно управление.

 

Всъщност, откакто гръмко разгласи опита за изнудване, написан сякаш на листче, дискретно бутнато от Дончева към Василев, бъдещият състезателен шеф се отметна и обясни, че тя не му била предложила сумата словесно, само че той усетил намек. Нужното обаче е сторено – Василев става тематика №1 в медиите, хората на Слави Трифонов са „ бели и положителни ”, а злите „ остарели кучета ” в политиката като Татяна Дончева са корумпирани и безчестни. За първото не е несъмнено, че важи за Василев, само че за второто той в течение на мандата си като министър съумява да бие даже и най-обръгналите в измамите политици.

 

А държанието му продължава да е извънредно жестоко и грозно по отношение на съперниците му, като този път Василев трансферира словесната си експанзия към мъж. Стабилен правист, юрист на ЦСКА, Василев подхваща с грозни мнения и фотоси пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Николов, който с подигравка разяснява мускулестата визия на бъдещия министър на спорта получава противен отпор, като самичък славистът му разгласява нелицеприятен фотос по гол търбух, намазан с лечебна тиня.

 

Словесната война съперничи по достойнство единствено на борбите сред Алисия и Николета Лозанова от близкото минало, а равнището на индивида на Трифонов не допира и брадичките на силиконките.

 

Инсталиран на топлия пост в министерството, Радостин Василев към този момент намира нови цели за офанзивите си – шефове на спортни федерации. Стига до такава степен, че наскърбява психическото положение на Илиана Раева, легенда в художествената гимнастика и самата тя шефка на отрасловата федерация и се постанова футболния ас Наско Сираков да звъни персонално на Руди Гела, с цел да го озаптява.

 

Разбира се, казусът с Татяна Дончева се повтаря – Василев гръмко разкрива думите и молбите на Сираков и афишира, че „ стартират фамилни войни с мен ”. Поредното разгласяване на персонален диалог още веднъж не демонстрира нищо неправилно за тандема Петков-Асен Василев и те си затварят очите пред обстоятелството, че министърът в кабинета им прави кавги, тероризира шефове на федерации и назначава дами с визия на миски в спортния тотализатор, а публичните му поръчки и състезания за реклами в метрото ощетяват с милиони тотото. Разправиите му и заканите против публицисти са нищо за имиджа на държавното управление, а водачът Слави Трифонов си затваря очите…

 

А Руди Гела не мисли единствено за властта на настойника си и приятелите си, които назначава наред из спортните институции. Власт получава и фамилията му. Съпругата Нина, която е първа хубавица и инкрустирана с наедрял силиконов бюст, някак съумява да стане от през днешния ден за през вчерашния ден зам.-директор на столичното Трето районно ръководство, без нито ден стаж в системата на Министерство на вътрешните работи, а единствено с тапия по право от Великотърновския университет.

 

Говори се, че с ходатайството си пред „ сътрудника министър ” Бойко Рашков, Радостин Василев съумява да конфигурира жена си в силовата конструкция. Там чиновниците са потресени от визията на новата си шефка и странния й акцент, още преди да лъсне след време персоната Симона Радева – силиконовата гърла, съдружник на Георги Семерджиев.

 

Нина, която има момченце от Гела, обаче е една от първите, които се отдръпват от Руди. Красавицата, която към този момент е със постоянна работа и с нови контакти в София, загърбва плевенското минало и сегашния си брачен партньор и двамата се разделят. Нина не ще и да чуе за Радостин, който съгласно осведомени обичал да отморява от властовите каузи не в фамилното огнище, а  с манекенки в скута си. Двамата се развеждат тихомълком през 2022 година, а Нина продължава живота си без Радостин, макар че медиите са залети от сърцераздирателни истории за огромната им обич, хубостта им и съвършеното семейство.

 

Нина е първата, която се отдръпва от Руди Гела и къса с него. Вторият е Слави Трифонов. Разводът обаче тук е по самодейност на Василев, който в името на парите отделя шестима от депутатите на Трифонов от Народното събрание в секундата, в която и Дългия взема решение да се разведе с Кирил и Асен Василев.

 

Интересите на спортния шеф да остане във властта стигат до такава степен, че лъсва нова конспирация – Георги Георгиев, един от ренегатите разкрива, че Василев е изискал пари от премиера в оставка, с цел да доразруши Има Такъв Народ и да му достави още 12-15 депутата. Де жа вю за проблема с Татяна Дончева, споделят си някои, към този момент по-скептични дали в действителност поразяващата уста на родната политика е била тази, която е „ предложила ” пари.

 

Подобно държание по никакъв метод не стопира стремежа на „ Промяната ” да осинови Руди Гела в екипа си, а Слави Трифонов се извинява обществено на електората на Плевен, България и на всичките си симпатизанти. „ Искам опрощение от жителите на моя роден град Плевен, че в последна сметка съм постъпил безконтролно и съм разрешил подобен човек изобщо да стане прочут ”, написа Трифонов и се трансформира в първия партиен водач в историята, който желае публично опрощение от електората за своя персонална неточност. Ала не го прави в точния момент.

 

Василев съумява да сътвори още много зулуми под богатството око зад тъмни очила на Слави. В началото на 2021 година 36-годишният състезателен юрист Радостин Василев навлиза в насрещното придвижване и се удря челно в колата на 58-годишния Красимир Генов.

 

За да затвори устата на пострадалия, който с бързата си реакция съумява да избегне съдбовен за себе си удар, Радостин Василев му подарява остарял „ Опел ” от 2006 година, а дружно с дежурния си придружител Венцислав Петков отива на посетители в дома на Красимир Генов за рождения му ден. Като кандидат-депутат пък спретва гръмовен скандал посред улиците на Плевен против предприемача Христо Аврамчев:

 

„ Ще видиш ти Кумчо Вълчо по какъв начин ще те схруска. Да знаеш – аз, каквото си желая, го върша, а теб няма да те има! Затваряй си човката! ”, тъй като Аврамчев имал неблагоразумието да направи забележка на гелосания политик, че паркира „ Мерцедес ”-а си пред гараж.

 

Слави не споделя нищо и когато неговият министър нахлува в тоалетната на ресторант „ Клуб 101 ”, търсейки тогавашната си държанка, психоложката Ралица Младенова, за която получава сигнал, че му изневерява. Грандиозното му възмездие против ресторанта, приютил прелюбодейката е в последните си дни като министър да затвори заведението, а преди този момент притежателят Александър Сталийски го прави за смях, като окачва портрета му по гащи в тоалетната на ресторанта.

 

От мазето в „ Студентски град ” до министерското кресло Василев се катери с мнозина настойници, но държанието му на върха на властта демонстрира в действителност какво да чакат всевъзможни последващи такива.

 

Това не пречи по никакъв метод нито на Кирил Петков, нито на Асен Василев, който обаче през днешния ден му сърбат попарата, тъй като юристът от Плевен е намерил нов опекун, който очевидно прави нужното, с цел да си обезпечи слугинаж от страна на някогашния министър. И в случай че този опекун не си е взел поука и разчита „ правилният ” Руди да дискредитира съперниците му със записи и кавги, то очевидно ще е идващият, който ще изгори.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР