Последният във Висшата лига Суонзи удари звучен шамар на високолетящия

...
Последният във Висшата лига Суонзи удари звучен шамар на високолетящия
Коментари Харесай

Ливърпул стана за смях, падна от последния във Висшата лига!

Последният във Висшата лига Суонзи удари гласовит пестник на високолетящия напоследък Ливърпул. Същият този Ливърпул, който единствено неотдавна се разправи с водача Манчестър Сити с 4:3, през днешния ден изглеждаше като безвредна игла против борещия се за мястото си в елита отбор на " лебедите ", и закономерно претърпя проваляне с 0:1.

Единственото попадение в мача пристигна в края на първото полувреме, а в него измежду главните настоящи лица бе новата покупка на мърсисайдци - Върджил ван Дайк. Холандецът, за който бяха броени 75 млн.паунда, не съумя да почисти добре топката с глава след центриране от корнер, а от това се възползва Моусън, който с удар по земя откри за 1:0!

Едва след гола Ливърпул загатна, че може да нападна, само че Садио Мане от комфортна позиция не съумя да засече топката във вратата след подаване на Мохамед Салах.

Египтянинът не бе на нормалното си равнище от последните мачове, само че все пак имаше опция да изравни след осъществяване на фаул, само че Фабиански мазета в корнер.

Роберто Фирмино също се регистрира с пропуск, а резервата Дани Ингс не съумя да преодолее стража на Суонзи с удар диагонално отляво в наказателното поле.

След неверната стъпка, Ливърпул изостава от третия в класирането Челси, който е с актив от 50 точки, до момента в който мърсисайдци са с 47. Суонзи пък е твърдо на последното 20-то място с 20 пункта.

 Снимка 335665
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР