Последният скандал, в който се забъркаха имената на принц Хари

...
Последният скандал, в който се забъркаха имената на принц Хари
Коментари Харесай

Урокът, който Уилям и Кейт дадоха на Хари и Меган

Последният скандал, в който се забъркаха имената на принц Хари и Меган Маркъл , бе обвързван с техните много зачестили полети с частен аероплан. А повода това да се трансформира в надали не международен проблем бяха предходните изявления на херцога на Съсекс, че децата замърсяват планетата с въглероден диоксид.

И мненията още веднъж се разделиха на две. Според едни, няма нищо необичайно в това членове на кралския двор да не пътуват с елементарните самолетни компании . Нещо повече - по този начин понижават риска аероплан със стотици пасажери да стане жертва на терористични нахлуване, тъй като и те са на борда.

Други обаче стоят твърдо зад позицията си, че херцозите и херцогините не са освен това от нас и нищо няма да им стане, в случай че се возят в икономична класа . И принц Уилям, и Кейт Мидълтън за следващ път потвърдиха истинността на това изказване.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Royal Family (@dukenduchessfan) на Авг 22, 2019 в 3:53 PDT

Случайно или не, дни след абсурда с Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха засечени да се качват на вътрешен полет от летището в Норуич до това в Абърдийн , осъществяван от компания FlyBe. Цената на билетите за него в икономична класа е към 70 паунда.
 Принц Хари, Меган Маркъл и следващото им пътешестване с бебе Арчи
Тайните пътувания на Хари и Меган

Къде обикалят с частен аероплан

След слизането си от борда, кралските особи, дружно с децата си, бяха превозени до терминала, откъдето се насочиха към резиденцията Балморал, на посетители на кралица Елизабет и принц Филип.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Fanpage (@hrhduchessofcambridge_) на Авг 22, 2019 в 3:17 PDT

Сравненията сред Уилям и Кейт и Хари и Меган са просто неизбежни. Не би било доста правилно да кажем, че принцът и Мидълтън преднамерено са избрали постоянен полет, тъй като за тях напредването по този метод е по-скоро предписание, а не изключение, написа Daily Mail.
 Принц Уилям на борда на пътнически аероплан през 2014 година

Принц Уилям на борда на пътнически аероплан през 2014 година

По време на последния им полет в икономична класа останалите пасажери в началото не са разбрали кои седи на няколко седалки разстояние от тях. А по-късно Кейт почнала да се разхожда по пътеката с принц Луис на ръце. Поведение, което доста ни припомня на починалата принцеса Даяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР