Последният ще ви изненада. Лесно е да намерите общ език с

...
Последният ще ви изненада.
Лесно е да намерите общ език с
Коментари Харесай

6 признака, че това е сродната ви душа

Последният ще ви изненада.

Лесно е да намерите общ език с множеството хора, само че да намериш сродната си душа, това към този момент е друга работа. Не единствено че се случва рядко, ами някои хора не го реализират цялостен живот.

Ето сигурните признаци, че това е вашият човек:

1. Сродната душа не е същото като половинка в любовен проект.

Сродна душа, половинка, същинската ви обич – това не са едни и същи неща. Сродната ви душа може да бъде другар, комшия, родственик, ухажор или даже някой прочут. Понякога даже единствено като го чуете, и го познавате, тъй като сред вас има специфична духовна връзка.

2. Чувството е като че ли се познавате от години.

Най-вероятно главният признак на сродните души е възприятието, че се познават от години, като че ли цялостен живот. Може да срещнете някого, който е два пъти по-голям от вас или пък е от друга народност или вяра, само че все пак да чувствате с цялото си създание, че този човек ви схваща както никой различен.

3. Споделяте едни и същи полезности.

Може да имате друг усет за облекла, храна или други дребни неща, само че що се отнася до морални правила и устои, полезности и житейска философия, извънредно си наподобявате. Това значи, че споделяте идентична ценностна система и мироглед.

4. Действа законът на огледалото.

Сродната душа е като ваше отражение – взаимно се разбирате и допълвате, тъй като е все едно да гледате себе си в огледало. Душите ви се оглеждат една в друга.

5. Заедно сте изключително изобретателни.

Близката ви духовна връзка и сходният мироглед ви оказват помощ да развиете своите скрити гении и да разгърнете капацитета си. Това е допустимо, когато създадете или споделите нещо дружно – странствуване, премеждие, общественополезни планове.

6. Не се постанова никой да трансформира другия.

Вие си пасвате просто незабавно – такива каквито сте. Никой не страда от упоритостта да промени другия. Затова сходни връзки са лесни, здравословни и пълноценни.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР