Последният път, в който обърнахме внимание на Бела Торн, беше,

...
Последният път, в който обърнахме внимание на Бела Торн, беше,
Коментари Харесай

Когато хората искат Бела Торн без цензура

Последният път, в който обърнахме внимание на Бела Торн , беше, когато актрисата реши да показа в обществените мрежи по какъв начин събира витамин D.
 Бела Торн, домът ѝ и по какъв начин събира витамин D
Бела Торн е секси вкъщи

По бански постоянно е по-добре

И несъмнено имаше какво да се види. Сега обаче не става дума за фотоси по бански от задния двор, а за един много чудноват връх.

Според HYPEBEAST, от известно време Бела Торн има профил в добиващия все по-голяма известност уебсайт OnlyFans. В него по принцип се качва наличие, което не е за всички възрасти, и е налично против месечен абонамент.

на Авг 19, 2020 в 2:37 PDT

Но тук би трябвало да успокоим топката, тъй като още първоначално Торн споделя, че в профила ѝ в уеб страницата няма да разгласява свои голи фотоси. И тук просто си представяме хилядите разочаровани мъжки лица.

Тя ще го употребява, с цел да приказва намерено за всички тематики, които я вълнуват, без да ѝ бъде налагана каквато и да било цензура.
 Cardi B, OnlyFans и за какво си направи профил в уеб страницата
Cardi B без цензура

Рапърката не може да търпи някой да ѝ споделя какво да прави

А върхът, за който към този момент стана дума, е за това, че през първите 24 часа от основаването на акаунта, Бела Торн е събрала средства размер на1 милион $. Това значи, че много хора са показали интерес към това какво актрисата има да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР