Последният път, когато Масимо Алегри говори за Пол Погба на

...
Последният път, когато Масимо Алегри говори за Пол Погба на
Коментари Харесай

Алегри включи Погба в групата за мача на Ювентус с Торино утре вечер

Последният път, когато Масимо Алегри приказва за Пол Погба на 11 февруари, той не беше доста оптимистично надъхан за завръщането на френския национал на терена. Но на конференция през днешния ден треньорът на Ювентус разгласи, че халфът е включен в групата за дербито с Торино на следващия ден вечер.

„ Погба е по-добре и ще бъде извикан за дербито против Торино. И в случай че имаме потребност от него, той ще влезе на терена ", изясни Алегри, като посочи, че в случай че влезе в игра футболистът няма да има доста игрово време.

29-годишният Погба не е играл в формален мач от 19 април предходната година, когато неговия Манчестър Юнайтед загуби гостуването си на Ливърпул с 0:4.

Завръщайки се в Ювентус предишното лято, откакто прекара шест години в Англия, той получи травма в дясното коляно и претърпя интервенция през септември. Погба пропусна и международното състезание в Катар с " петлите ".

На Франция предстоят мачове с Холандия на 24 март и с Ирландия на 27 март в квалификациите за Евро 2024, само че дали Дешан ще повика в тима Погба следва да забележим.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР