Последният панаир е претърсването на имоти, свързани с Васил Божков.

...
Последният панаир е претърсването на имоти, свързани с Васил Божков.
Коментари Харесай

Клоунада: План за разстрела на Трактора под мивката на Божков ли ...

Последният панаир е претърсването на парцели, свързани с Васил Божков. Голям звук, зашеметяваща версия за „ връзка с убийството на Алексей Петров “, подхвърлена подличко на избрани медии.

Ако действието се развиваше в обикновено демократична страна, до обяд Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи съответно, щяха да са разсипани от рецензии за глупавите и нагли пояснения.

 

Защото:

 

- Ако хипотетично някой подведен мозък въпреки всичко допусне, че предприемач като Божков има нещо общо с въпросното нападение, дали ще държи в жилище или офис уличаващи го доказателства? Това в действителност единствено калинстояновци могат да го измислят…

 

- Писмено предписание с прикован проект за ликвидирането на Трактора ли са очаквали да открият под мивката на Божков баш майсторите на заплетената конспирация от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата?

 

- Преди година и нещо е имало следствие на Столична дирекция на вътрешните работи на някакви остарели компании на Божков. Проследявани са някакви хипотетични връзки, които по този начин и не са се потвърдили. Как тогава по същото следствие се прави претършуване по необходимост с днешна дата?

 

- Не е ли тази шумотевица опит на министър Калин Стоянов да показва интензивност и лоялност към някои господари, с цел да си подпечата оставането на поста? Който пост явно не му е по опциите, скърбя. Не е първият, само че за какво все тази гадна процедура се повтаря?

 

- Да не би днешната акция по претършуване да има за цел да прикрие нещо друго или най-малко да изтласка някои събития на по-заден проект в осведомителния поток?

 

- Защо Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не се заровят в съмнителните, а някои даже незаконни, дейности на митологизирания изкуствено Петров-Трактора?

 

- Защо за следващ път сходни акции се организират в петък?

 

- Защо по този начин и все не се намират най-малко двама-трима чиновници на Министерство на вътрешните работи и прокурори, които да излязат намерено и да заявят, по какъв начин се спускат сходни „ задания “ и за какво се извършват. Доста хора са наясно с театъра, само че си траят. От боязън? Заради заплатката? Защото са забъркани в корупция? Зависимости?

 

Много, доста тъжно. Всъщност това е народен проблем с пагубни последствия.

 

Министерство на вътрешните работи и държавното обвиняване няма да разкрият – не скоро или след повече време, а в никакъв случай - атентата до автомобила, в който беше някогашният основен прокурор Иван Гешев. Нито разстрела на Алексей Петров-Трактора. Както няма да разкрият кой е поръчал убийството на Красимир Каменов-Къро. Нито разстрела на данъчния контрольор Иво Стаменов. Нито изтезанието на предприемача Петър Христов, обвързван тясно с ГЕРБ. Нито Барселонагейт ще види бял свят, нито фотосите на Мата Хари със спящия до пачки и кюлчета злато Борисов. Да не приказваме за стотиците милиони и даже милиарди, окрадени в башибозушки жанр по време на ръководството на Борисов и ГЕРБ.

 

Не адвокатствам на Васил Божков, а и няма потребност, тъй като той си има опитни бранители по закон. Но е дразнещо, че ни вършат за следващ път на идиоти и са уверени, че ще им се размине. Още по-отвратително е, че са прави.

 

Но има и радостна новина: човек на „ Възраждане “ пое управлението на Комисията за надзор на специфичните служби в Народното събрание. Значи  всичко ще цъфне и върже, нали?

 

Не са отговорни палячовците в Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и Народно събрание, даже техните кукловоди не са отговорни, тъй като преследват личните си ползи. Виновните сме ние. Ние, ние и отново ние.

 

Сещате ли се за какво?

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР