Последният ни разговор беше между мен и Борисов, всичко беше

...
Последният ни разговор беше между мен и Борисов, всичко беше
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако не се приеме Конституцията, този парламент няма бъдеще

" Последният ни диалог беше сред мен и Борисов, всичко беше конкретизирано с финансовия министър и отрасловите комисии, решенията се намират, когато приказваме за целите ". Това сподели в ефира на БТВ Кирил Петков, съпредседател на ПП-ДБ.

" Съгласието беше общо, казахме за първи път ще имаме бюджет за просвета от 520 млн., рекордно огромен бюджет ", добави Петков.

" Най-накрая ще имаме център за киберсигурност в ДАНС. Съгласихме се, че детската болница би трябвало да я създадем ", сподели още Петков.

" Има огромен спор за Шенген на европейско равнище, не става дума за България и Румъния, а по тази причина доколко ресурсите на държавите-членки се поставят на външните граници и доколко всеки си укрепва неговата страна ", сподели Петков, запитан не сме ли изпълнили изискванията за Шенген.

" Вярвам, че България много се е придвижила напред, сега по този начин са струпани политическите субекти, че няма по-умно решение сега върху това решение, всички сме заложили доста. Ако конституцията не се случи, аз не виждам бъдеще в този парламент, всичко се поставя на масата за конституционната промяна, мисля, че ще се случи и има разлика от преди и от в този момент ", акцентира Петков.

Според него съдиите би трябвало да са изцяло самостоятелни.

" Единият мотив е ролята на основния прокурор да бъде заменена ", посочи той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР