Последният мач на Давиде Мариани в efbet Лига с екипа

...
Последният мач на Давиде Мариани в efbet Лига с екипа
Коментари Харесай

На изпроводяк: Мариани най-добър халф на кръга

Последният мач на Давиде Мариани в efbet Лига с екипа на Левски несъмнено ще е запаметяващ се. Срещу Ботев той наниза две превъзходни попадения, а малко по-късно стана ясно, че отпътува за арабския свят.

Изявите му в мача с "канарчетата " бяха толкоз положителни, че го направиха най-хубав измежду халфовете за миналия 3-и кръг. Неговият показател е 11.38, което е доста повече от идващия в това нареждане.

Освен с двата си гола, швейцарецът се отличи и с 59 точки паса и едно центриране, основало голова заплаха. Това му разреши да остави надалеч зад тила си втория Дан Битон от Лудогорец, чийто показател е 9.95.

Трети остана различен състезател на първенците. Това е Стефан Баджи, чийто показател е 9.35. Той е образуван от 100 точни подавания, пет извоювани единоборства и едно основано рисково центриране. И по тази причина е в Топ 3.

Четвърти остана Родриго от Черно море. Той събра показател от 7.78, което го оставя надалеч от челната тройка. Той се получава от една асистенция, три рискови центрирания, 24 точни подавания и едно извоювано единоборство.

Топ 5 се затваря от капитана на Лудогорец Светослав Дяков, чийто показател е 7.39. Той се отличава с пет извоювани единоборства и 75 точни подавания.

Повече можете да разберете от прикаченото видео от предаването "Головете на кръга ", което се излъчва всеки вторник в ефира на DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР