Последният лайф на Като две капки вода предложи серия от

...
Последният лайф на Като две капки вода предложи серия от
Коментари Харесай

Бременна участничка в Капките издаде бащата пред Рачков

Последният лайф на " Като две капки вода " предложи серия от любопитни моменти, които сигурно ще се разясняват интензивно в обществените мрежи, минимум до другия лайф след седмица. 

След като Владо Зомбори провокира нечуван възторг с осъществяването си на един от огромните шлагери на Майкъл Джексън, а Рачков и Геро оповестиха в самото начало, че са наложени ограничавания, ето, че се случи и още нещо извънредно любопитно, съобщи Блиц.

Още във втория лайф на шоуто кипърката Християна Лоизу разгласи в ефир пред всички, че е бременна, а очевидно наедрялото й коремче непрекъснато приковаваше вниманието на публиката. Но тя не загатна нито дума за това кой е и какъв е бащата на бебето - нито по време на лайфа, нито в идващите дни и седмици.

След скорошното си преобразяване в облика на великата Уитни Хюстън обаче, водещият Димитър Рачков без предизвестие хвърли пред всички въпроса: " Бащата българин ли е? ", а за Лоизу не остана различен вид, с изключение на да отговори.

" Да, българин е! ", хвърли, въпреки и минимална изясненост, гласовитата кипърка, която неотдавна се издаде и за още нещо. На един от фотосите в персоналния й профил във фейсбук тя демонстрира годежен пръстен с дребен елмаз, само че по този начин и не демонстрира мъжът, от който го е получила.

Припомняме, че пооследната известна връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов, с който дори бяха и сгодени, само че преди 2 години ненадейно се разделиха
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР