Последният кръг от санкции, които САЩ наложи на Русия включват

...
Последният кръг от санкции, които САЩ наложи на Русия включват
Коментари Харесай

Защо САЩ погнаха дъщерите на Владимир Путин – Катерина и Мария

Последният кръг от наказания, които Съединени американски щати наложи на Русия включват две нови цели: двете пораснали дъщери на съветския президент Владимир Путин, Катерина и Мария, за които управляващите в Съединени американски щати подозират, че крият благосъстоянието на татко си.

Според Съединени американски щати дъщерята на Путин Катерина Владимировна Тихонова е софтуерен шеф, чиято работа поддържа съветското държавно управление и неговата отбранителна промишленост. Другата му щерка Мария Владимировна Воронцова управлява финансирани от държавното управление стратегии, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания и се управляват персонално от Путин, твърди Съединени американски щати.

„ Имаме съображение да имаме вяра, че Путин и доста от неговите доближени и олигарсите крият благосъстоянието си, крият активите си посредством членове на фамилията ,

които слагат своите активи и благосъстояние във финансовата система на Съединени американски щати, както и доста други елементи на свят ", сподели върховен чиновник в американската администрация пред кореспонденти.

WARNING: GRAPHIC CONTENT

The U.S. announced a wave of new sanctions on Russia, including on President Vladimir Putin's two adult daughters, with U.S. officials promising to deliver maximum economic pain to Moscow
— Reuters (@Reuters)
„ Вярваме, че доста от активите на Путин са укрити от членове на фамилията му и по тази причина се насочваме към тях “, сподели служителят, поискал анонимност, представен от организация Ройтерс ().

Санкциите, оповестени в сряда, включват също дъщерята и брачната половинка на съветския министър на външните работи Сергей Лавров .

Съединени американски щати също така забрани на американците да влагат в Русия и се насочи към съветски финансови институции и чиновници на Кремъл, в отговор на това, което президентът Джо Байдън назова съветски „ зверства “ в Украйна.

Русия отхвърля да е нападала съзнателно цивилни и споделя, че изображенията на тела в Буча северно от Киев са инсценирани, с цел да оправдаят спомагателни наказания против Москва.

Москва споделя, че взе участие в „ специфична военна интервенция “, предопределена да демилитаризира и „ денацифицира “ Украйна. Украйна и западните държавни управления отхвърлят това като подправен предлог за съветската инвазия.

Размерът на благосъстоянието на Путин е сензитивна тематика в Русия .

Миналата година Кремъл отхвърли той да е притежател на луксозен замък на Черно море, както твърди опозиционният политик Алексей Навални във видео, което притегля голяма аудитория в канала за видеосподеляне YouTube.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели през февруари, че глобите, въведени против самия Путин, са безсмислени. „ Путин е много апатичен. Санкциите съдържат неуместни изказвания за някои активи “, сподели Песков. „ Президентът няма никакви активи с изключение на тези, които е заявил “, добави той.

Но американските сенатори мислят друго. „ Путин и неговите олигарси съхраняват мръсните си пари в страни с господство на закона, като купуват имения, мега-яхти, творби на изкуството и други активи с висока стойност “, споделят Съединени американски щати.

BREAKING: The U.S. just announced sanctions on Putin's daughters.
— VICE News (@VICENews)
Кои са дъщерите на Владимир Путин

Дъщерите на Путин, които Съединени американски щати има вяра, че му оказват помощ да крие благосъстоянието си, в никакъв случай не са потвърждавали обществено, че съветският водач е техен татко, и той отхвърля да дава отговор на въпроси за тях.

Разследване на Ройтерс от 2015 година в детайли разказва връзките и въздействието на Катерина , танцьорка по акробатичен рокендрол, върху идващото потомство от московския хайлайф. „ 29-годишната Катерина се разказва като брачна половинка на Кирил Шамалов, наследник на Николай Шамалов, дълготраен другар на президента Путин “, се споделя в отчета. „ Шамалов старши е акционер в Bank Russia, която американските чиновници разказват като персоналната банка на съветския хайлайф “

Като брачен партньор и брачна половинка Кирил и Катерина имаха корпоративни участия на стойност към 2 милиарда $, съгласно оценки, предоставени на Ройтерс от финансови анализатори. Това беше в допълнение към други парцели и активи.

По-голямата щерка на Путин Мария е учила биология в университета в Санкт Петербург и медицина в Московския държавен университет, съгласно следствието на Ройтерс. Тя също по този начин е интензивно ангажирана с генетични проучвания, които Путин в предишното е описвал като област, която „ ще дефинира бъдещето на целия свят “.

Според известия на съветски и западни медии Мария е омъжена за холандския предприемач Йорит Йост Фаасен. Тя гради кариера в региона на биомедицината, профилирана в ендокринната система през 2015 година като докторантв Изследователския център по ендокринология в Москва.

Съпругът ѝ е работил за Газпромбанк, огромен заемодател със мощни връзки с елита към Путин, се отбелязва в следствието. Няма налични оценки за техните активи и притежания.

Вижте още:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР