Последният кърджалиец, заразен с ХИВ - вируса причинител на СПИН,

...
Последният кърджалиец, заразен с ХИВ - вируса причинител на СПИН,
Коментари Харесай

Кърджалиец се върна от гурбет в Германия и му поставиха смъртоносна диагноза

Последният кърджалиец, инфектиран с ХИВ - вируса извършител на СПИН, е правел секс и с дами, и с мъже в Германия. Повечето били мъже. Допуска, че болестта му била лепната от гей в Германия, оповестява 24rodopi.com., базирайки се на другари на гурбетчията, който се завърнал в родния край преди година. Мъжът схванал за страшната диагноза изцяло инцидентно. 32-годишният мъж закарал непосредствен на обзор при доктор. Решил обаче да употребява момента и да се съветва поради странни обриви по тялото си, които получил преди време. Лекарят се усъмнил и пуснал бърз тест за ХИВ. Резултатът се оказал позитивен.

Веднага били направени и спомагателни кръвни проучвания, които били изпратени в Националната референтна лаборатория в столицата. Диагнозата била доказана. Мъжът е от село край Кърджали, само че живее в регионалния град, където е купил апартамент.

Проверка на уеб страницата откри, че към сегашния миг в Кърджали ХИВ позитивните са шестима.

Роден в Кърджали мъж, който живее в различен български град, е другият регистриран случай на инфектиран с ХИВ/СПИН в града край Арда.
Сред инфектирани през последните години има и семейство в зрелост – на 50 и 59 години. Припомняме, че преди 4 години в болничното заведение жена от ромски генезис роди и провокира безпокойствие измежду медиците, когато бе установено, че е серопозитивна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР