Последният епизод на EastEnders дразни какво може да доведе до

...
Последният епизод на EastEnders дразни какво може да доведе до
Коментари Харесай

BBC EastEnders café scene `предвещава` как тялото на Киану ще бъде намерено след разказан коментар

Последният епизод на EastEnders нервира какво може да докара до откриването на тялото на Киану Тейлър след коментар за кафенето, където е заровен.

Киану беше погубен на Коледа от Линда Картър в деня на сватбата му с Шарън Уотс, откакто се опита да удуши колегата си по време на скандал. След като сватбата им беше анулирана, когато Шарън научи, че Киану я е предал в скрит план за похищение, тя му сподели, че той не е същинският татко на сина й Алби.

Докато Киану атакува Шарън, Линда, Стейси Слейтър, Кати Бийл и Дениз Фокс се пробваха да го спрат, единствено с цел да стане той нечовечен, до момента в който Суки Панесар беше в предната част на кръчмата, пробвайки се да съживи брачна половинка си Ниш Панесар, който беше атакуван от Дениз. Линда намушка и умъртви Киану и Шестимата подписаха съглашение да прикрият закононарушението.

Полицията счита, че Киану е нападнал Ниш, който оцелява и в този момент се укрива. Разбира се, феновете и The Six знаят, че Киану в действителност е заровен под пода на кафенето, като те покриват дупка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР