Последният ден от най-краткият месец за годината е и начало

...
Последният ден от най-краткият месец за годината е и начало
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Романтични моменти за Водолей и интересни предложения за Риби

Последният ден от най-краткият месец за годината е и начало на прелестна нова седмица, с която пък стартира най-женският месец - март. Какви ли изненади са ни подготвили звездите за идващите дни, дано разберем още в този момент:
Овен
Вие, Овни, при започване на седмицата ще се занимавате най-вече с финансови въпроси. Ще търсите оптимално обезщетение за дейностите, които предприемате и за напъните, които влагате и ще разпределяте извоюваните средства практично и икономично.

След четвъртък ви чакат изненади от обичан човек и сантиментални моменти с него. Внимавайте със покупко-продажбите, които сключвате, с цел да не бъдете подведени.
Телец
Вие, Телци, при започване на седмицата ще срещнете самопризнание за отминали старания и ще получите хвалба за уменията и опциите ви. При всички случаи ще напреднете доста в професионален проект и ще стартирате значими за вас планове.

След четвъртък ще се занимавате със служебните си задължения и не е изключено да оставите любовта да назад във времето. Бъдете деликатни, обичаният ви човек да не се почувства подценен и подценен.
Близнаци
Вие, Близнаци, ще сте много напрегнати при започване на седмицата. Добре е да намерите метод да си починете и да се отделите от обществената си среда и задължения, отдавайки се на обичан човек, занимание или спорт.

По този метод след четвъртък бихте могли с цялостни сили да се впуснете в работния развой и да сте много продуктивни.
Рак
Вие, Раци, при започване на седмицата ще съумеете да срещнете хора, които да са ви потребни за бъдещата реализация, професионално или личностно развиване. Възможно е да стартирате нови инициативи и да съумеете да откриете нови хоризонти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

След четвъртък някои от вас ще създадат значими покупки и ще се погрижат за визията и имиджа си.
Лъв
Вие, Лъвове, ще имате огромен пробив в кариерата и ще постигнете обилни професионални триумфи при започване на седмицата. Нещата ще ви се случват от единствено себе си и с минимални старания от ваша страна.

След четвъртък е допустимо да афиширате връзка или да затвърдите връзки с обичан човек. Свободните от вас ще получат забавни предложения и оферти.
Дева
На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи пътувания в чужбина, срещи с чужденци или решение на правни или метафизичен проблеми.
След четвъртък е допустимо да се впуснете в забавни флиртове и занимания или да заложите на фамилния уют и да прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.
Везни
Вие, Везни, при започване на седмицата ще сте склонни да виждате отрицателната страна на нещата и ще сте подозрителни към хората, с които сте в контакт. При всички случаи е значимо да се постараете да не действате или говорите преждевременно.

След четвъртък е допустимо да получите забавни оферти, които мощно да ви развълнуват.
Скорпион
Вие, Скорпиони, ще сте доста мощно ангажирани с любовния си живот при започване на седмицата. Вероятно ще сте свръх прочувствени във връзка колегата си и ще преживявате мъчно разликите в мненията ви. Ако съумеете да запазите хладнокръвие, може да стигнете до значими прозрения и да изгладите нещата по най-хубавия вероятен за вас метод.

След четвъртък не са изключени работа с непознати пари и вложения или задължения около наследства, заеми или заеми.
Стрелец
Вие, Стрелци, при започване на седмицата е евентуално да си имате дрязги с сътрудници или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите.

Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и личното си развиване, толкоз по-голям триумф ще имате. Към края на седмицата се чака да сте в действителност удовлетворени от резултатите, които сте постигнали.
Козирог
Вие, Козирози, при започване на седмицата, ще сте доста мощно фокусирани върху професионалните си триумфи и реализацията си в публичен проект. Не всичко ще ви се получава елементарно, само че за сметка на това напъните ви ще бъдат възнаградени уместно.

След четвъртък огромна част от вас ще съумеят да отделят доста време и внимание на децата си или ще се отдадат на разнообразни спортни интензивности или различен тип занимания.
Водолей
Вие, Водолеи, при започване на седмицата ще имате фамилни задължения или работа около дома и обзавеждането ви. Ще сте доста по-затворени и интровертни от нормално и ще имате потребност от отмора и разтоварване. Важно е да се захващате най-много с неща, които ви харесват и които ви карат да се чувствате щастливи и задоволени от себе си.

След четвъртък е допустимо да се отдадете на обич и сантиментални преживявания с обичан човек.
Риби
Вие, Риби, ще сте отзивчиви и общителни при започване на седмицата. Много е евентуално да получите забавни позвънявания или известия, както и да предприемете къси пътувания.

След четвъртък не е изключено да ви се наложи да трупате нови познания и да черпите информация от разнообразни източници, за доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за отмора или някакво занимание.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР