Последният 40-годишен пациент в Пирогов от сърдечен арест, вследствие на

...
Последният 40-годишен пациент в Пирогов от сърдечен арест, вследствие на
Коментари Харесай

Д-р Димитър Петров: Хлорохинът ли уби 40-годишният мъж в Пирогов?

Последният 40-годишен пациент в Пирогов от сърдечен арест, в резултат на тежка странична реакция от лекуване с хлорохин ли е умрял? Няма информация, по тази причина това запитвам и допускам.
Хайде щабът, с изключение на статистика, разногласия за проби и маски, затваряне на паркове, Витоша и връх Мусала, четене на конско и плашене на популацията, да стартира да дава някаква навременна и потребна информация на популацията и лекарите.

Ако догатката ми е правилно, имайте поради, че се подвигна звук с това лекарство, доста хора се доставиха с него и като нищо ще стартират да се лекуват в къщи. Хлорохинът евентуално има добър резултат при инфектирани с ковид, само че въпреки и рядко, дава и тежки странични реакции, някои от които доста рискови, най-много удължение на QT интервала с тежки и животозастрашаващи аритмии, някои съдбовни. Това значи прецизиране на ефект-полза, най-вече болнично лекуване с мониториране или най-малко наблюдаване.

Стои и въпросът този мъж от коронавирусната зараза ли е умрял, защото е млад, евентуално преди този момент здрав и не в тежко положение, или от неочаквана сърдечна гибел в резултат на непряк резултат на лекарството.
Бог да елементарни индивида и съболезнования на околните.

Доктор Димитър Петров, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР