Последните снимки на Елен Колева разкриха, че и звездата от

...
Последните снимки на Елен Колева разкриха, че и звездата от
Коментари Харесай

Модата продължава! И Елен Колева си оперира носа

 Последните фотоси на Елен Колева разкриха, че и звездата от " Шивачки " не е пощадила рождения си нос и е легнала под ножа, с цел да го поправя, писа

Носът толкоз е трансформирал цялостната ѝ визия, че съгласно почитатели тя е станала неузнаваема.

Колева е следващата звезда у нас, подложила се на по този начин настоящата сега ринопластика измежду звездите у нас. Тя обаче е една от дребното актриси с подобен тип намеса.

След интервенцията носът на Елен е станал очевидно по-тънък и с чип връх, като няма и диря от леката гърбица. От изданието напомнят, че актрисата от години е желае да се отърве от дефекта по носа си, но все отлагала. На смелата постъпка се решила едвам в този момент, когато редица звезди легнаха под ножа за сходна намеса.

Звездата, която към този момент се показва като Елен Калевска, е трансформирала и други елементи от лицето си. С помощта на филъри синеоката чародейка е изпънала бръчките по челото си. Някои от почитателите на Елен считат даже, че тя е напълнила устните си с хиалурон. За разлика от други предишни фотоси, на новите те наподобяват по-обемни, означават те.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР