Последните слухове край звездното семейство на Сашо Кадиев и Катето

...
Последните слухове край звездното семейство на Сашо Кадиев и Катето
Коментари Харесай

Сломиха я! Катето Евро прие новата жена на Сашо – вижте как се прегръщат двете + много снимки от рождения ѝ ден (Снимки):

Последните клюки край звездното семейство на Сашо Кадиев и Катето Евро гласяха, че коравосърдечната мама на Сашко никога не желала да одобри новата си кандидат-снаха – моделката Ивелина Чоева, с която сега Кадиев изживява бурна обич. Известно е, че актрисата храни доста топли усеща към майката на внучка си, Таня Тончева, и двете са си извънредно близки.

Ето обаче че нещата очевидно са придобили нов поврат, предават от ПИК.

Ивелина Чоева най-после завладя къщата на Катето  в Кокаляне, която дълго време бе неразрешена за нея територия. Повод да се стопят ледовете сред двете стана  рожденият ден на звездата от „ Оркестър без име “. Катето навъртя 65 години на 1 септември, само че почерпи най-близките си другари на градинско празненство през уикенда.

 Катето Евро рожден ден

Направи усещане, че от празненството отсъстват Тончева и дребното Кате. Преди няколко седмици Сашко Кадиев се щракна и с двете си дами, с цел да демострира, че Таня и Ивелина са в отлични връзки. Със сигурност Таня и щерка й са били в София, защото на 1 септември внучката на Катето Евро потегли на учебно заведение в първи клас.

С трампата в леглото на сина си актрисата не бе доста съгласна, защото тя е издигнала на пиадестал обичаната си снаха Таня и даже след раздялата й с Кадиев, танцьорката остана да живее в Кокаляне. Въпреки, че нейната наследничка участва на празненството за рождения ден на Евро и прегръдката посред им на видеата в обществените мрежи на актрисата, отново не е несъмнено дали Катето към този момент е приела изцяло новата си снаха.

 Катето Евро и Ивелина

 Катето ЕВро и Чоева

Тъй като е допустимо синът й да я е сложил пред приключен факт, информирайки я, че ще почете тържеството в компанията на Чоева.

 Катето Евро ваучър

След рожденичката, най-голямата звезда на градинското празненство, бе Орлин Горанов, който пя особено за своята другарка.

 Катето Евро и Орлин Горанов

Тя най-силно се разчувства при осъществяването на „ Ancora “ – фамозната ария на Едуардо де Крешенцо.

 Катето ЕВро рожден ден

В чест на Евро тостове подвигаха още поетът Добромир Банев, „ Мис България 2006 “ Славена Вътова, артистът Петър Антонов, водещата Елена Бозова, артистът Камен Воденичаров, шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, Азис и др

 Катето Евро посетители

 Катето Евро и Славена

 Катето Евро и Елена Бозова

 Катето Евро Камен Воденичаров

 Катето Евро посетители

 Катето Евро наздраве

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР