Последните скандали в Барселона са на път да доведат до

...
Последните скандали в Барселона са на път да доведат до
Коментари Харесай

В Италия хвърлят бомба: Меси и Роналдо се събират в един отбор

Последните кавги в Барселона са на път да доведат до напускането на Лионел Меси, гръмна „ Гадзета дело Спорт " на първата страница на днешния си брой.

Според италианската спортна Библия аргументите за това са няколко. Те са свързани с уволнението на обичания от аржентинеца треньор Ернесто Валверде, метода на работа на новия ментор Кике Сетиен, както и последните кавги сред Меси и спортния шеф Ерик Абидал.

Вчера стана ясно за раздора сред французина и шесткратния притежател на „ Златната топка “. Намеси се даже президентът на клуба Хосеп Мария Бартомеу, който след извършени незабавни телефонни диалози с двамата реши да остави Абидал на поста. През предходната седмица пък Бълхата и Жерар Пике едвам не са се сбили на подготовка.

Това породи подозрения, че Меси може да напусне. Подобно нещо беше считано за немислимо, защото аржентинската футболна звезда неведнъж е признавал любовта си към Барселона като футболен клуб и като град.

Приближените до каталунците медии настояват, че Меси в никакъв случай няма да си тръгне от „ Камп Ноу “, само че самите им изявления към този момент не звучат толкоз безапелационно и издават огромния боязън, че невъзможното може да стане действителност.

В момента има единствено няколко тима, които могат да си разрешат Лионел Меси. На първо място е Манчестър Сити, където работи някогашния треньор на Барса Пеп Гуардиола. Манчестър Юнайтед също има интерес.

Следва ПСЖ, където аржентинецът може най-накрая още веднъж да се събере със своя другар Неймар, откакто Барселона няколко пъти към този момент не съумява да си върне бразилеца.

Сред огромните претенденти е и италианският първенец Ювентус, където могат да се съберат двете най-големи звезди на международния футбол – Меси и Кристиано Роналдо. Не бива да се не помни и финансовата мощност на притежателите на Интер от китайската компания „ Сунинг “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР