Последните седмици отново бяха доста динамични за принц Хари и

...
Последните седмици отново бяха доста динамични за принц Хари и
Коментари Харесай

Хари и Меган бягат в САЩ

Последните седмици още веднъж бяха много динамични за принц Хари и Меган Маркъл. Дълго посещаване в Южна Африка, новината за правосъдното дело против английски таблоид, а в този момент и информацията, която идва на час по лъжичка от новия документален филм за двамата.

Докато чакаме цялата продукция, в която очевидно ще има много сълзи и откровения, херцогът и херцогинята на Съсекс още веднъж взеха решение да се изплъзнат от центъра на медийното внимание .

Те са взели решението да си дадат шестседмична отмора от средата на ноември до края на годината , с цел да могат да прекарат повече и по-качествено време като семейство.
 Снимка 444479

През времето, в което няма да имат кралски задължения, Хари и Меган ще създадат още едно персонално пътешестване, този път до Съединени американски щати. Плановете им включват посрещане на Деня на благодарността в Лос Анджелис при майката на Маркъл Дория Рагланд . С тях ще бъде и дребният Арчи.

Със сигурност това решение ще докара до нова порция мнения от страна на другите родственици на херцогинята, отпред с татко й Томас, само че Меган и Хари евентуално разчитат, че медиите няма да посмеят още веднъж да подреден отрицателна акция против тях от боязън да няма ново правосъдно дело.
 Снимка 426056

Въпреки това, херцогът и херцогинята на Съсекс с неспокойствие чакат да пристигна средата на ноември. Преди заслужената отмора обаче, графикът им е много цялостен и ще ги виждаме често-често по всякакви събития, написа Vanity Fair.

Пътуването до Южна Африка, което се оказа основно за благотворителната активност, която Хари и Меган занапред стартират да развиват, е съумяло съществено да ги измори .
 Принц Хари, гибелта на принцеса Даяна и най-лошият спомен на херцога
Кошмарът, в който живее принц Хари от гибелта на Даяна

Споменът за нея не стопира да го преследва

А откакто се заредят с нови сили и доста фамилни мемоари, двамата не престават по пътя, който са си начертали, като акцентът на напъните им ще бъде още веднъж Африка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР