Последните решения на депутатите не трябва да се смятат за

...
Последните решения на депутатите не трябва да се смятат за
Коментари Харесай

Поправката Путин, или Театъра на марионетките на вечния президент

Последните решения на депутатите не би трябвало да се считат за дефинитивни. Ако Кремъл размишления, може да има и предварителни избори, и въвеждане на монархия в страната. Марионетките на Владимир Путин ще утвърдят всичко.

В деня на гласуването на поправките в конституцията Държавната Дума ненадейно стартира да разисква концепцията за предварителното си преизбиране, за анулацията на рестриктивните мерки върху броя на мандатите на президента въобще или персонално за Владимир Путин и даже опцията напълно да бъде премахнат президентския пост и той да бъде сменен с ръководител на Държавния съвет. Трудно е да се повярва в спонтанността на такива оферти. Особено откакто президентът дойде в Народното събрание и избра от всички разновидности правото персонално за себе си още веднъж на два пъти да бъде избиран след 2024 година

Кремълските кукловоди

Най-вероятно е, че на 10 март в Думата ние наблюдавахме добре разигран театър. Едни артисти, да вземем за пример депутатката, а в предишното космонавт Валентина Терешкова, както и някогашният герой Александър Карелин, играеха авансово заучени функции. Други - като водача на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски, който предложи въобще да бъде сменен президентският пост и да се сложи отпред на страната ръководителят на Държавния съвет, импровизираха в хода на пиесата, добавяйки парадокс.

Съществува, несъмнено, и мъничък късмет, че част от политическия хайлайф се е разбунтувал и се пробва, извеждайки Кремъл на чисти позиции, да предизвика всеобщо неодобрение измежду популацията. Затова ужким се и луташе сред президентската администрация и Думата шефът на ръководството по вътрешна политика, един от известните кремълски " сиви кардинали " Андрей Ярин. След всичко това трябваше да последва наказване за бунтарите, което някак си не се вижда. Така че най-вероятно Ярин бе пристигнал в Думата като гост-режисьор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР