Последните няколко месеца се оказаха изпитание за всички нас, изпитание,

...
Последните няколко месеца се оказаха изпитание за всички нас, изпитание,
Коментари Харесай

DJ Khaled и Bebe Rexha сред най-горещите онлайн концерти на живо тази седмица в Coke Studio Sessions

Последните няколко месеца се оказаха тестване за всички нас, тестване, което засегна всяка сфера на нашето всекидневие - от персоналния ни живот, през работата, та чак до изкуството. Едно от нещата, от които трябваше да се лишим, е голямото наслаждение да слушаме музика онлайн, концертните зали притихнаха, а обичаните ни реализатори бяха принудени да анулират турнетата си.

Но музиката е мощ, която не може да бъде пречупена. Тя може да извира безусловно отвред, има способността да носи наслада, усмивки и също по този начин да оказва помощ.

Точно това предлага и новата музикална стрийминг платформа #BeApp, в партньорство с Coca-Cola. На нея може да откриеш осъществявания онлайн на над 100 актьори и да се забавляваш. Платформата има и страхотна идея, подкрепяща битката с COVID-19.

Coke Studio Sessions, извънредното съдействие сред #BeApp и Coca-Cola, стартира с музикални осъществявания онлайн на някои от най-големите имена на международната музикална сцена. Тази седмица почитателите ще могат да се насладят на концертите на американските суперзвезди DJ Khaled и Bebe Rexha . DJ-ят, взел участие в някои от най-големите модерни поп шлагери, ще зарадва музикалните почитатели на 22 май, а на осъществяванията на надарената американка от албански генезис ще можем да се насладим на 23 май.

Изпълненията онлайн в платформата Coke Studio Sessions ще продължат 60 дни, с цел да освежат потребителите и да поддържат Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец. От международната музикална сцена ще се причислят още Katy Perry, Anitta, Miguel, Cast of Hamilton и Steve Aoki. Потребителите могат да се включат в интерактивните предавания онлайн на #BeApp, като го смъкват гратис на iOS или Android устройства, както и от Coca-Cola YouTube и Фейсбук .

#BeApp, заразлика от останалите виртуални концертни платформи, предлага куп интерактивни функционалности, като:

Споделяне на вътрешно наличие , с което потребителите могат да канят свои близки и другари да бъдат дружно по време на лайвстрийм.

Валута/Точки , които да се осребряват посредством награди, функционални обновления и други.

Награди и обновления , измежду които са специфичен достъп до места на първите редове, споменаване от артистите по време на лайвстрийм и #BeApp дарове.

Места на първите редове ¸ което включва и проявление на фотография и име на екрана, забележими за всички гледащи.

Възможност за дарения към Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец, в поддръжка на битката с COVID-19.

“Знаем, че доста хора сега може би се усещат самотни или изолирани, вследствие на пандемията, а Coca-Cola остава ангажирана към повдигането на човешкия дух и ни предизвиква да поддържаме връзка до момента в който сме разграничени “, сподели Рикардо Форт, вице-президент „ Международен спорт и развлечение “ в компанията Кока-Кола. “Чрез даване на 60 дни живо, интерактивно музикално наличие, на което потребителите могат да се любуват и споделят с околните си, се надяваме, че Coke Studio Sessions ще основат дребни, ежедневни моменти на развлечение за всички, адаптиращи се към новото обикновено всекидневие “.

По време на 60-дневната стратегия, потребителите имат опция да подкрепят непосредствено активността на Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец, в поддръжка на битката с COVID-19. Фондацията Кока-Кола подари над $14 милиона на самостоятелните общности на Червения кръст и Червения полумесец по света в битката с COVID-19 и в допълнение ще удвои събраните през платформата дарения от потребителите , до достигането на $3 милиона.

“Американският Червен кръст е признателен на сътрудници като Фондацията Кока-Кола за поддръжката по време на сложни и несигурни времена”, сподели Коби Ланглей, старши вице-президент на Международните услуги на Американския Червен кръст. „ Приносът на Фондацията Кока-Кола подкрепя напъните на Международното придвижване на Червения кръст и Червения полумесец, ориентирани към понижаване на разпространяването на тази болест и облекчение на отрицателните последствия, които пандемията предизвиква. Искрено сме признателни за тяхната великодушна поддръжка в тези предизвикателни времена. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР