Последните няколко месеца не са никак леки за Шакира. Първо,

...
Последните няколко месеца не са никак леки за Шакира. Първо,
Коментари Харесай

Проблемите на Шакира с властите се задълбочават

Последните няколко месеца не са по никакъв начин леки за Шакира. Първо, пристигна новината, че се е разделила с Жежар Пике поради невярност, а малко по-късно стана ясно, че е упрекната в укриване на налози в Испания.
 Шакира и обвиняванията в данъчна машинация, отправени към певицата и дейностите, които предприе тя
В какво упрекват Шакира

И какво счита певицата по въпроса

Битката на два фронта определено няма да е лесна, а от Associated Press разбираме, че испанките управляващи са разрешили на прокуратурата да предприеме правни дейности против колумбийската изпълнителка.

Към момента обаче няма планувана дата за старта на делото, само че са ясни обвиняванията - Шакира е укривала налози в интервала 2012 - 2014 година Разбира се, занапред ще се потвърждава дали това е по този начин, само че в случай че бъде приета за отговорна, я грози затвор от осем години и солена санкция, написа People.

През месец юли Шакира отхвърли съглашение с управляващите, с което казусът щеше да бъде решен отвън съда. Също по този начин отхвърли обвиняванията с изказванията, че е платила всичко, което е трябвало и не е укривала никакви налози. Един от главните проблеми за този интервал от време е, че тя твърди също по този начин, че е прекарвала повече време на Бахамите и отвън Испания, до момента в който испанските управляващи настояват противоположното.
 Леонардо ди Каприо и Камила Мороне, Жерар Пике и Шакира и кои са звездните раздели през 2022 година досега
Големите звездни раздели на 2022 година (до момента)

Когато и любовта не е задоволителна

Шакира не е първата известна персона, която има проблеми с испанките закони и управляващи. Жерар Пике и Кристиано Роналдо също имаха инциденти, като португалският футболист заплати 18.8 милиона евро, с цел да избегне присъда и затвор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР