Последните няколко дни показаха непредвидимото най-добро време в Британия -

...
Последните няколко дни показаха непредвидимото най-добро време в Британия -
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Картите стават оранжеви, когато се появи горещината с мека прогноза за 17C - но има уловка

Последните няколко дни демонстрираха непредвидимото най-хубаво време в Британия - от дребна гореща вълна предишния уикенд до мраз, дъжд и мощни ветрове, които удариха елементи от страната тази седмица.

Въпреки това, при друга бърза смяна на изискванията, през идния уикенд температурите още веднъж ще се повишат в доста региони. Картите, издадени от синоптиците във Вентуски, демонстрират високи 17C до 16:00 часа в неделя, разпростряли се от Лондон до Бирмингам и до Манчестър.

В същото време региони по южното крайбрежие като Плимут и Брайтън могат да чакат приятни 15C. Докато в Източна Англия, Норич и Ипсуич би трябвало да изпитат надлежно 12C и 13C. Въпреки че тези числа не съответстват напълно с върховете от 20C, които неотдавна продължиха три поредни дни, достигайки връх в централен и западен Лондон, Есекс и Норфолк, хората в цялата страна могат да се приготвят да се забавляват на открито на слънце.

Има обаче една измама, когато става въпрос за приветливите прогнози за пролетта - единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР