Последните няколко дни Мегз избяга в съседна Гърция. Красавицата казва,

...
Последните няколко дни Мегз избяга в съседна Гърция. Красавицата казва,
Коментари Харесай

Мегз избяга да се лекува в Гърция

Последните няколко дни Мегз избяга в прилежаща Гърция. Красавицата споделя, че е там по работа и не стопира да споделя фешън фрагменти с почитателите си.

Запознати, обаче, настояват, че в действителност има още една причина Каканашева да стои толкоз дълго в Солун. Амбициозното миньонче е отишло, с цел да посети една от най-големите кожни клиники в Европа.

Припомняме, че топ дизайнерката изплаши доста почитателите си като се обрина по време на пътуването си до Тайланд, написа Хотарена. От тогава, макар множеството питания, Мегз заобикаля тематиката.

Близки до топ дизайнерката разясняват, че това е алергичен обрив от необичаен тип отровна риба, която може да се срещне единствено в джунглите на Тайланд. Мегз се е натровила по време на скачането си във водопада Бае Панг.

Подобни алергии са доста рискови и лекуването е доста скъпо. Припомняме, че различен участник във Вип Брадър - Роро умря точно след сходни екзотични пътешествия. Мегз, обаче, се държи прекомерно неразумно и не стопира да се хвърля в завършения, кое от кое по-екстремно и необичайно.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР