Последните месеци от сезона не бяха никак успешни за Рафаел

...
Последните месеци от сезона не бяха никак успешни за Рафаел
Коментари Харесай

Надал за живота като баща: Чувствам се по-уморен, спя по-малко

Последните месеци от сезона не бяха по никакъв начин сполучливи за Рафаел Надал, който загуби четири от последните си пет изиграни мача. В персонален проект обаче обстановката за Матадора е надалеч по-позитивна, защото на 8 октомври на бял свят се появи неговият първи наследник Рафаел.

В момента рекордьорът по трофеи от Големия шлем се намира в Буенос Айрес, откъдето дружно с Каспър Рууд ще стартират демонстративното си турне в няколко южноамерикански страни. По време на конференцията си в аржентинската столица Рафа описа по какъв метод се е трансформирал животът му, откакто е станал татко, а ето и какво тъкмо показа именитият играч:

" Сега се усещам по-уморен, дремя по-малко. Имам още едно нещо, за което да мисля. Животът ни продължава да тече обикновено, по нищо не се разграничавам от всеки един различен татко по света. Щастлив съм. Опитвам се да екстрахирам оптималното от моментите със сина си и да им се любувам колкото се може повече ", описа носителят на 22 " мейджър " трофеи. 

Rafael Nadal opens up about his experience with fatherhood: " More tired, sleeping less; Trying to make the most of the moments I can be with him "
— Sportskeeda Tennis (@SK__Tennis)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР