Последните месеци бяха тежки за Юлиан Вергов, но пък за

...
Последните месеци бяха тежки за Юлиан Вергов, но пък за
Коментари Харесай

Вижте жената на Юлиан Вергов, семейството направи нещо неоча...

Последните месеци бяха тежки за Юлиан Вергов, само че пък за сметка на това той си е обезпечил положително начало на новата година

Актьорът  избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия дружно с половинката си Ирина Ялъмова и щерка им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, покрай Неапол. Тримата към момента са там и не е ясно по кое време ще се приберат на родна земя.



Вергов е отпътувал с най-близките си на странствуване, с цел да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови другари от театралните среди. Изненадващо той стана основен воин в абсурда на годината, откакто актрисата Диана Димитрова косвено го упрекна в принуждение на снимачната площадка.

Досега Вергов не е споделил и дума по случая, не е ясно и по кое време ще бъде публично разпитан от органите на реда, писа " България Днес ".

Близки до него описват, че въпреки и да не го демонстрира, артистът приема обстановката извънредно мъчно най-много поради щерка си Алена. Двамата (на фотографията горе) имат доста мощна връзка и артистът бил мощно обезпокоен от облика на принудител, който му се приписва напоследък. Затова и фамилията взема решение да замине надалеч.

" Юлиан доста се опасява щерка му да не го намрази около цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред брачната половинка си Ирина ", споделя непосредствен до звездата от " Откраднат живот ". Ирина и Вергов нямат общи фотоси дружно, само че от фрагментите им в обществените мрежи елементарно може да се откри, че в Италия посещават едни и същи места едновременно. Вергов се снима най-вече с щерка си и разгласява пейзажи, които са го впечатлили. Алина Вергова обаче издаде баща си, като пусна фотография с майка си.



Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха дружно, само че изненадващо преди време възобновиха фамилния си живот. Според слуховете, които се появиха след абсурда с Димитрова, Ирина била гневна от новината, тъй като не е подозирала за случилото се сред Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която споделя актрисата, двамата с Вергов бяха още веднъж дружно. Самият артист постоянно е твърдял, че е обичал най-вече брачната половинка си.

 

" Трима сътрудници ме завариха на земята, откакто ме повали в гардеробната. След като паднах, получих мощен шут в лицето ", описа Димитрова. Без да посочва името на насилника си, актрисата направи доста подмятания, с които недвусмислено сподели, че мъжът, за който приказва, е Вергов. Двамата са имали повече от работни връзки, прозира също от споделеното от Димитрова, само че какво е довело до самия случай, остава неразбираемо.

Часове преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: " Преди пет години се случи нещо извънредно, ужасно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и принуждение над деца, животни, мъже и дами. Притеснявам се, че България се е запътила стремително към дъното, откъдето изплуване няма ", разсъждава актрисата. Нейни почитатели все по-настоятелно я питат по кое време ще разкрие обществено името на насилника си.

" Вече стана прекомерно абсурден казусът. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край ", окуражават я в обществените мрежи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР