Последните компрометиращи събития в държавата като суджуци, трафиканти и пиене

...
Последните компрометиращи събития в държавата като суджуци, трафиканти и пиене
Коментари Харесай

Петьо Блъсков посочи кои са тазгодишните летни хитове - суджуци, трафиканти и пиене на кафета, а мутренските години изобщо не са си тръгвали

Последните компрометиращи събития в страната като суджуци, трафиканти и пиянство на кафета ще костват доста на ръководещите в лицето на гласоподавателите. Обществото е доста сензитивно и реагира остро на отровните за имиджа на политиците кавги, единомислещи бяха основният редактор на вестник " Труд " Петьо Блъсков и политологът доцент Татяна Буруджиева. " Политиците доста деликатно би трябвало да се отнасят към връзките си, като пиянство на кафе. Често нашите политици не помнят по какъв начин да приказват и да се държат ", сподели доцент Буруджиева в студиото на " България заран ", а Блъсков добави, че сходни качества на българските ръководещи са разказани още от Алеко Константинов.

Според политолога има нещо надалеч по-страшно от сезонните кавги в Народното събрание и това е опцията да се върнем назад в " мутренските години " на прехода.

" Сигурността на страната е сигурността на обособения човек. Тези кавги са за отклоняването на вниманието от огромните неща. Няма да спрем да приказваме за КТБ, даже и да се отпътуваме със идващите суджукоподобни кавги цяла седмица ", означи тя.

Журналистът въпреки това счита, че въпросните " мутренски години " не се връщат, защото не са си тръгвали.

" Процесите бяха заложени още при започване на 90-те години. Не се връщаме обратно, а се развиваме в неверна посока. Не се връщат " мутренските години ", просто тези процеси не са свършили. Ние сами си създадохме безнаказаността ", уточни Блъсков пред Bulgaria ON AIR.

А особено за случая с Живко Мартинов или както е по-известен в медийното и публичното пространство – Живко Суджука, същият, който се снабди с 4 тона месни деликатеси употребявайки името на премиера Борисов – Блъсков добави, че:
" Тази нечиста сделка с името на премиера е знак за страха у елементарния човек от предишния строй, в който в случай че откажеш на властимащите може да изгубиш бизнеса си. Това е доста ужасно ".

За край на диалога гостите разясниха и оценката на кабинета " Борисов 3 " – Среден (3), дадена от организация " Медиана ".

" Обществото нямаше огромни упования за това държавно управление, а непрекъснатите кавги в допълнение лишават от положителната известност на политиците. Според мен обединението на " Обединени патриоти " се промени до толкоз, че личните им гласоподаватели не могат да ги познаят ", безапелационна бе доцент Татяна Буруджиева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР