Последните иновации на Schneider Electric в сферата на Интернет на

...
Последните иновации на Schneider Electric в сферата на Интернет на
Коментари Харесай

IoT продуктите в помощ на дигиталната икономиката


 IoT продуктите в помощ на цифровата стопанската система

Последните нововъведения на Schneider Electric в областта на Интернет на нещата бяха показани за първи път на българската аудитория в границите на Форум Иновации София 2018. Събитието е част от Innovation Summit World Tour и се организира у нас за втора поредна година. Освен това то съответствува с отбелязването на 20-тия празник на Schneider Electric България.

„ С това събитие искахме да представим всички последни нововъведения във връзка с цифровата стопанска система и по-конкретно евентуалното потребление на Интернет на нещата в България. Ние виждаме, че по света бизнесът и фирмите са сполучливи, когато могат да се възползват от този цифров капацитет. Ние сме пазарен водач в региона на тези нови технологии и нашата задача е да ги доставим на клиентите и да им помогнем да реализират най-хубави резултати във връзка с сигурност, надеждност, резистентност, успеваемост и съгласуваност “, показа Петр Херман, Cluster President SEE, Schneider Electric.

Той акцентира, че на българския пазар особено се показват решения с IoT отворена архитектура. Това разрешава на фирмите у нас, които създават лични нововъведения, приложения и програмен продукт, елементарно и бързо да ги интегрират.

 IoT продуктите в помощ на цифровата стопанската система

По време на събитието беше премиерата на Masterpact MTZ – комутатор с ниско напрежение, който показва напълно цифрово преживяване за клиентите: още от момента на поръчката, през конфигурирането и процеса на употреба. За първи път потребителите ще имат опция да къстъмизират своето решение посредством онлайн платформа, от която могат да избират забавните за тях функционалности и да ги изтеглят. Също по този начин целият развой може да се ръководи безвредно и дейно през мобилния телефон.

При другия артикул, Easergy P3 – релейна отбрана за артикули със приблизително напрежение, фокусът още веднъж в върху цифровото преживяване. Той разполага с вграден уеб браузър и също може да се ръководи през телефона. По думите на Петър Дивитаков, маркетинг шеф в Schneider Electric в България, точно посредством сходни артикули се вижда по какъв начин технологии като Интернет на нещата и Индустриален интернет на нещата могат да бъдат видени в деяние. А същинската иновация се крие в това, че от телефон през приложение могат към този момент да се ръководят цели здания и фабрики.

„ Една от аргументите да представим тези артикули в България, е, че производството им за цяла Европа, Африка и Азия се случва тук. Продължаваме да влагаме в нашия цех в Пловдив, а към продуктите прибавяме и доста интелигентни функционалности. Също по този начин използваме човешкия запас да повишим нивото на нововъведения, което ни разрешава да достигнем оптимално висока ефктривност на производството в България и да бъдем сполучливи с продуктовите серии, които продаваме в целия свят “, споделя Херман.

 IoT продуктите в помощ на цифровата стопанската система
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР