Последните години определено са трудни за Huawei най-вече заради санцкиите,

...
Последните години определено са трудни за Huawei най-вече заради санцкиите,
Коментари Харесай

Huawei бави P70 - ще си заслужава ли чакането

Последните години несъмнено са сложни за Huawei най-много поради санцкиите, наложени от Съединени американски щати на китайската компания. Докато американските власти обмислят нови санкции за компании, които работят с нея, в интернет пространството се появи нова информация и фрагменти на предстоящия им флагман.
 Huawei, Nvidia и кои са фирмите, които преобладават сферата на AI
Доминацията на Huawei в областта на AI

Huawei e главен играч

Технологичният производител още предходната година даде поръчка, че 2024 ще е по-успешна във връзка с производството и продажби на техните смарт телефони. Последният модел, който показаха, е Pro - огромното завръщане към премиум смарт телефоните. Но това беше през август 2023 и към този момент е извънредно време да забележим нещо ново.

Toва ново трябва да са идващите модели от Р серията на Huawei, чиято премиера обаче се отсрочи с известно време. По първична информация тя трябваше да е на втори април, само че това по този начин и не се случи. И в този момент към момента няма планувана друга дата.

Huawei P70: fuga di notizie svela il design e i prezzi
— CEOTECH.IT (@CeotechI)
А това, което знаем досега по непотвърдена информация е, че Р серията ще се добави от най-малко три модела - P70, P70+ и P70 Pro, като е допустимо да има и версия P70 Art. Най-характерното ще е панелът с камерите, ситуиран на гърба на корпуса, който се чака да бъде в триъгълна форма. Той е с лъскаво покритие, до момента в който гърбът е напълно матиран.

HUAWEI P70
— DuanRui (@duanrui1205)
Очаква се новите модели на марката да са оборудвани с усъвършенствани чипове китайско произвеждане Kirin 9010 и да обезпечават висока продуктивност, както и впечатляващи характерности на камерата. P70 евентуално ще бъде с 6.56-инчов закривен екран, а останалите модели - с 6.76-инчови, написа GSMArena.
 Huawei, Vision Pro и готви ли компанията лични очила за AR/VR
Huawei готви по-евтина Vision Pro опция

Още един влиза в играта

Тази седмица Huawei показаха на събитие новия лаптоп MateBook X Pro 2024 и слушалките FreeBuds Lipstick 2. Разкриха и повече детайлности за новата версия на операционната си ситема HarmonyOS Next. Но за нови смарт телефони нямаше нито дума... Така че евентуално ще би трябвало да си изчакаме още, с цел да забележим новите модели от Р серията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР