Последните две години създадоха такива аномалии на пазара, че ще

...
Последните две години създадоха такива аномалии на пазара, че ще
Коментари Харесай

Продадоха VW Golf GTI на 85 000 км за $87 000

Последните две години сътвориха такива аномалии на пазара, че ще би трябвало още време, с цел да бъдат обезвредени, в случай че изобщо това може да стане. Както е добре известно, неналичието на чипове понижи производството фрапантно, цените се вдигнала до небесата, а времето за доставка на нова кола надвишава една година. В тези условия използваните коли внезапно нарастнаха, а при класиките обстановката е даже по-изкривена. Но даже и по този начин да е, платените на Bring a Trailer $87 000 за този Volkswagen Golf GTI 1992 наподобяват впечатляващо.

Каквото и да кажем, това е доста. Моделът е за щатския пазар, продаден в началото в Тексас, само че прекарал по-голямата си част от живота в Нидерландия. През 2022 година е платен от американец и върнат назад в Съединени американски щати.

Оборудването на модела включва сива платнена тапицерия, шибедах, 15-инчови BBS джанти, предни седалки Recaro, климатик и касетофон Philips. Задвижването е поверено на 2,0-литров, 16-клапанов мотор със 129 к.с., работещ взаимно с 5-степенна механична скоростта кутия. На километража си има тъкмо 85 295 км, само че това не е попречило на запалянко да заплати за него $87 000, съвсем по $ за всеки навъртян километър.

На мен ми наподобява като на инвестиция в столично ново строителство: плащаш колосална сума за него с вярата, че ще го даваш под наел или ще го препродадеш на по-висока цена, само че след някоя и друга година започваш да се съмняваш в личната си преценка.

Още любопитни вести от автомобилния свят може да четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР