Последните двама заразени с новия вид коронавирус в китайската столица

...
Последните двама заразени с новия вид коронавирус в китайската столица
Коментари Харесай

В Пекин вече няма нито един болен от коронавирус в болница

Последните двама инфектирани с новия тип ковид в китайската столица са изписани от болничното заведение и за първи път от началото на пандемията там не е останал нито един пациент, съобщи БГНЕС.
По информация на локалните здравните управляващи, през интервала на разпространяване на ковид в Пекин са регистрирани общо 935 заболели, от които 335 по време на експлоадирането на болестта през юни на пазара " Синфади ". В града са в действие отслабени ограничения за епидемиологичен надзор – носенето на маски по улиците не е наложително. Те би трябвало се поставят в публичния превоз, в магазините, кината, държавните институции и други места с огромен брой гости.
 Китайската ваксина против COVID-19 дава имунитет 2 седмици след първата доза Китайската ваксина против COVID-19 дава имунитет 2 седмици след първата доза
Китайската ваксина против ковид дава имунитет 2 седмици след първата доза, съобщи Лю Дзинжен, ръководителят на Китайската националн...
Съгласно публични данни, в континенталната част на Китай 93,13% от заболелите от ковид са се излекували. От декември 2019 година броят на инфектираните е съвсем 85 000. Отбелязва се, че след 15 април в Китай няма летални случаи, а общият индикатор на смъртността за целия интервал на пандемията е 5,45%.
Какво е настоящото състояние в Китай -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР