Последните дни видяхме пълна подкрепа на президента. Всичко, което правим,

...
Последните дни видяхме пълна подкрепа на президента. Всичко, което правим,
Коментари Харесай

Борисов намеси Радев при модернизацията на жп инфраструктурата - почти с похвала

" Последните дни видяхме цялостна поддръжка на президента. Всичко, което вършим, той го промотира надлежно в Словения и в Санкт Петербург. Съжалявам, че върна закона за предварителното отчуждение, тъй като всичко това, което приказвам, в случай че го няма този закон, няма да бъде издигнато, най-малко идващите 15-20 години. Но да речем, че някой го е подвел ". Така министър председателят Бойко Борисов не пропусна да вкара политически колорит на инспекцията на ремонтите и строителните работи по плановете от Трансевропейската транспортна мрежа (ТЕН-Т).
" Правителството продължава предпочитано с капиталовата стратегия в жп транспортната инфраструктура. Влакът пести сила, съставлява 100 % екологично чист превоз и ще се спести трафик от стотици хиляди тонове товари ", добави Борисов и по същинската тематика.
Борисов посочи, че по въпросните планове ще бъде осъвременена 400 километра жп инфраструктура. " Важно е хората да видят свършеното. Ние работим крепко ", съобщи министър-председателят.
Според премиера обновлението на жп инфраструктурата ще помогне да бъде омекотен трафикът по Автомагистрала " Тракия " да вземем за пример, само че и трафикът по автомагистралите като цяло.
В региона на гара Белозем министър-председателят Бойко Борисов направи оглед на осъществените строителни действия в правата Скутаре-Оризово. Тя е част от плана „ Рехабилитация на железопътната линия Пловдив-Бургас, фаза2 “. В този сектор са изцяло възобновени 28 км. жп линия. Изградени са шумозащитни и защитни стени в гара Маноле и Белозем и едно пешеходно секване с обезпечен достъп за лица с понижена пъргавина. Контактната мрежа е напълно нова.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР