Последните дни бяха доста наситени с преживявания, а Ники Михайлов

...
Последните дни бяха доста наситени с преживявания, а Ники Михайлов
Коментари Харесай

Докато България беснее срещу Боби Михайлов! Ники готви на бременната Николета

Последните дни бяха много наситени с прекарвания, а Ники Михайлов сякаш остана встрани от абсурда в БФС. И до момента в който татко му сякаш обмисля оставката си, бъдещият баща се е впрегнал да храни своята Николета. Лозанова е бременна с второто си дете и доста скоро ще подари дребната Никол със сестричка.

Наследникът или наследничката ще е първо бебе за вратаря и поради прочувствените моменти на бащинството евентуално на него му е дваж по-притеснено. Покрай бременността на половинката си той блесна в непозната светлина. Самата плеймейтка го сподели в миг, в който се вихри в кухнята. И въпреки от време на време и двамата да се изкушават със сладки магии, въпросната вечер очевидно е минала под знака на веган културата.

Така влюбените очевидно се грижат повече за ежедневните неща и за бебето, в сравнение с да се затормозяват ненужно с проблемите на Боби. Старият Михайлов провокира гнева на България и на процедура всеки е наясно, че по този начин повече не може да продължава. Скандалите в БФС рефлектираха директно и върху почитателите. Стигна се даже и до интервенция на полицията, която за следващ път в допълнение нагнети обстановката. Заваляха и сигнали за полицейско принуждение и бити почтени хора.

Автор: sportal.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР