Последните данни за разпространението на коронавируса у нас:Охранителна камера засне

...
Последните данни за разпространението на коронавируса у нас:Охранителна камера засне
Коментари Харесай

ОБЗОР: Отвориха бул. “Санкт Петербург“, арх. Савов бави строителните дейности на “Колежа“

Последните данни за разпространяването на ковид у нас:

Охранителна камера снима рисково посягане на ЖП гара край Пловдив. Хванати в крачка са двама мъже, който подреждат камъни на жп релсите до гара Поповица.

В 21:00ч. беше пуснато придвижването по бул. “Санкт Петербург “.

Феновете на „ Ботев Пловдив “ излязоха с ултиматум към общината за завършването на Колежа. Причината за забавянето е арх. Георги Савов, който към момента не е показал

Премиерът Кирил Петков се срещна за първи път с гръцкия министър-председател Кириакос Мицотакис.

Централната изборна комисия връчи на Румен Радев и Илияна Йотова удостоверения за избора им за президент и вицепрезидент на вота от 14 ноември. Те бяха поднесени от ръководителя на ЦИК Камелия Нейкова. Тържествената гала се организира във фоайето на постройката на Народното събрание.

От 24 януари 2022 година във всички здания на Министерството на образованието и науката (МОН) ще се влиза единствено със зелен документ – годен документ за имунизиране, преболедуване, съществуване на антитела или негативен резултат от лабораторно проучване.

Окръжна прокуратура - Варна разпореди две инспекции по отношение на апортна договорка на Община Варна за прекачване на притежавани 29% от акции от „ Международен панаир Пловдив “ АД на частно сдружение с общинско присъединяване.

Полицията в Пловдив трети ден търси кой е стрелял по трите рейса от градския превоз. По знамение при случилото се няма потърпевши. Шофьори обаче се оплакаха от систематични офанзиви против транспортните средства, което крие риск за пасажерите.

Управляващите внушават, че техните неуспехи са по виновност на основния прокурор, това оповестиха на брифинг от прокуратурата.

18 хиляди ваксини за деца са към този момент в „ БулБио “ и по 12 хиляди в РЗИ-Пловдив и РЗИ-Велико Търново, разгласи здравният министър Асена Сербезова.

10-годишно дете умря откакто му прилошало в кърджалийско учебно заведение.

Задържаха двама за кражба на автомобил. В петък, при обход на обслужваната територия, полицейски чиновници разкрили зарязан „ Фолксваген “ в Труд.

Министерство на финансите преглежда опциите за повсеместен ремонт на дигата в Садово “, това съобщи министъра на земеделието доктор Иван Иванов по време на визитата си в Община Садово. Той бе на мястото на пропадналата след изобилните дъждове дига, с цел да инспектира положението ѝ. Министърът добави, че се правят и цялостна вътрешна инспекция на „ Напоителни системи ".

Опашка от близо 30 души се изви пред имунизационния център до Понеделник пазар в Пловдив. Част от пловдивчани се подредиха за първа игла, други пък са там, с цел да си слагат бустерна доза.

Шофьор бе арестуване при опит да подкупи полицейски чиновници. Около 23 ч. в събота, по време на инспекция в село Ръжево Конаре, хисарски служители на реда спрели за инспекция лек автомобил „ Ауди “.

Ангел Маргаров, който заплаши приятелката си с ликвидиране, се изправи пред съда. 50-годишният мъж насочил револвер в главата на приятелката си, която желала да се разделят.

Почина проф. Лъчезар Филипов, който беше наследник на някогашния министър-председател Гриша Филипов.

Карловски служители на реда заловиха двама бракониери. В събота вечер към 21 ч. униформените подхванали незабавна инспекция на сигнал за противозаконен лов на риба в язовир в землището на село Соколица.

С разпит на още очевидци и голям брой претенции продължи делото против Петър Маринешки, обвиняем за тежката злополука с двама починали край Кадиево. По искане на околните на починалите Виктор и Тошко, пред магистратите се изправиха трима очевидци.

Задържан е причинителят на въоръжения обир в Самоков, който беше разгласен за национално търсене, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Министерство на здравеопазването разгласява при какви условия ще се влиза в България.

РУО-Пловдив следи по какъв начин се движи заболеваемостта в община Карлово, където цифрите са 246 на 100 000 души за 14-седмична база. Ако тази наклонност се задържи, в сряда учениците ще бъдат върнати в присъствена форма. Това съобщи пред TrafficNews Антоанета Пакова, която тези дни се завърна още веднъж на директорския пост след 3-месечно неявяване.

ЦСКА съумя да победи с 1:0 Лудогорец в дербито сред първия и втория във краткотрайното класиране в efbet Лига и по този начин на полусезон разликата сред двата тима е единствено две точки в интерес на Лудогорец.

С получените през днешния ден 322 400 теста е обезпечено проучването на всички възпитаници в България за COVID-19 през първата седмица на 2022 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР