Последните данни от веригата разкриват, че базираната в САЩ борса

...
Последните данни от веригата разкриват, че базираната в САЩ борса
Коментари Харесай

Ръст на Биткойн депозитите в една от най-големите крипто борси – какво следва за цената?

Последните данни от веригата разкриват, че основаната в Съединени американски щати борса за криптовалути Kraken е записала най-големия си Биткойн депозит от няколко години насам. Това развиване съответствува с 5% скок в цената на BTC спрямо миналата седмица.

Данните от Crypto Quant демонстрират забележителен приток на BTC в борсата, което допуска спекулации за евентуална бича наклонност за водещата криптовалута. По-конкретно, на борсата бе маркиран забележителен приток от 14,924 BTC, което бележи най-високата стойност от 2018 година насам.

Исторически видяно, тържищата, на които се следи приток на огромен размер, постоянно се свързват с идни скокове на цените на Биткойн. Следователно, в случай че бъде преодолян крайъгълният камък от $30,000, това може да подейства като психически катализатор за идната фаза на ралито.

По отношение на регулаторните въпроси, неотдавнашните неуспехи, пред които бе изправена Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) в правосъдните каузи против Grayscale и Ripple, в комбиниране с позитивните настроения към евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF, се преглеждат като удобни развития за криптоекосистемата.

Въпреки това си коства да се означи, че правосъдното дело против XRP може да продължи най-малко до 2025 година, преди да се стигне до решение, а заявките за спот ETF, изключително от субекти като Blackrock, надали ще получат утвърждение преди 2024 година

На по-широкия стопански фронт държавното управление на Съединени американски щати съумя да предотврати прекъсването на работата си, което провокира предстоящо рали при Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР