Последни часове за подредба на кандидатите за депутати. По-голямата част

...
Последни часове за подредба на кандидатите за депутати. По-голямата част
Коментари Харесай

Лидерска битка в 25-и МИР в София: Един срещу друг се изправят Бойко Борисов, Костадин Костадинов, Слави Трифонов

Последни часове за класификация на претендентите за депутати. По-голямата част от партиите към този момент оповестиха на кои хора ще разчитат за 51-ото Народно заседание. Други обединения ще употребяват оставащото им време до на следващия ден.

И на този избор лидерската борба ще е в 25-и МИР в София. Там един против различен се изправят Бойко Борисов, Костадин Костадинов, Слави Трифонов.

" Продължаваме промяната - Демократична България " ще заложат на някогашния си министър председател Николай Денков, а обединяването към Българска социалистическа партия - на краткотрайния си ръководител Атанас Зафиров.

Коалицията на Делян Пеевски - " ДПС-Ново начало " издигна за лидер депутата Искра Михайлова. 

Не по-малък ще е конфликтът този път в Кърджали - поради разделянето в Движение за права и свободи.

 Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим? Тази сутрин 3 мин. Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим?  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив България 3 мин. Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив  България 2 мин. " Изненада ни ": Откриха изчезналата глава на статуята от Хераклея Синтика (ВИДЕО И СНИМКИ)  Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29° България 2 мин. Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29°  Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия? Тази сутрин 2 мин. Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия?  Зеленски в Съединени американски щати: Ако Русия завоюва войната, вие ще загубите всичко Светът 4 мин. Зеленски в Съединени американски щати: Ако Русия завоюва войната, вие ще загубите всичко  Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим? Тази сутрин 3 мин. Плащаме по-евтино гориво, в случай че зареждаме сами: Колко ще спестим?  Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “ Съдържание от партньори 3 мин. Обявиха финалистите в „ Мениджър на годината 2024 “  Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив България 3 мин. Разследват гибелта на колоездач, паднал в необезопасена шахта в Пловдив  България 2 мин. " Изненада ни ": Откриха изчезналата глава на статуята от Хераклея Синтика (ВИДЕО И СНИМКИ)  Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29° България 2 мин. Времето на 23 септември: Слънчево с температури до 29°  Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия? Тази сутрин 2 мин. Кой облепи с рекламни стикери за божествен газ столична гимназия?  Зеленски в Съединени американски щати: Ако Русия завоюва войната, вие ще загубите всичко Светът 4 мин. Зеленски в Съединени американски щати: Ако Русия завоюва войната, вие ще загубите всичко



Водач на " ДПС-Ново " начало ще е кметът на града - Ерол Мюмюн.

Очаква се против него да се изправи почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който за първи път ще се яви с друга групировка - коалиция " Алианс за права и свободи ".

В Кърджали от ГЕРБ-СДС заложиха на Цвета Караянчева, от " Възраждане " на депутата си Георги Георгиев.

Георги Кючуков е лидерът на " БСП–Обединена левица ", а Юлия ЧортЛЕНЕВА на " ИТН ".

От ПП-ДБ към момента пазят безмълвие.

Интересен конфликт в София-област. Сили ще премерят двама някогашни вътрешни министри.

Калин Стоянов от " ДПС-Ново начало " и Младен Маринов от ГЕРБ-СДС. От ПП-ДБ също разискват името на някогашен министър, само че на правораздаването - Атанас Славов.



Другите водачи са Ангел Славчев - " Възраждане ", Владимир Георгиев - Българска социалистическа партия и Венцислав Асенов - Има Такъв Народ.

Битката в Благоевград ще е сред Росен Желязков, Делян Пеевски, Андрей Цеков, Цвета Рангелова, Кирил Добрев и Павела Митова. 

Във Варна един против различен се изправят Даниел Митов от ГЕРБ-СДС, Даниел Лорер - ПП-ДБ, Костадин Костадинов - " Възраждане ". От обединението на Делян Пеевски лидер ще е Йордан Цонев, а от лявото обединяване - Борислав Гуцанов.

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов ще е лидер в морския град.



В предпоследния ден за регистрация, ГЕРБ оповести и трите си софийски листи. С вярата това да са последните предварителни избори.

„ Надявам се повече хора да се стимулират и да излязат да гласоподават. Зная, че са изтощени от седми следващи избори, само че се надявам да има повече разсъдък и да наблегнем на това, което интересува хората “, съобщи някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова.

„ Защо сложихме кметовете? Не единствено поради положителното им показване, само че локалната власт зависи от централната “, разяснява Бойко Борисов.

В Българска социалистическа партия през днешния ден трябваше да се записват част от листите. Изненадващо това беше отсрочено. Неофициално - по искане на изпълняващия функционалностите ръководител Атанас Зафиров за последния ден, на следващия ден. В същото време една от обединенията в лявото обединяване го напусна.

„ За мен това, което следим в „ Обединената левица “ е точно това - някой се е надявал на водачески места, не ги е получил и е почнал да привижда Пеевски “, разяснява Ваня Григорова.

Българска социалистическа партия през днешния ден не разясниха. Стана ясно обаче, че пиарът и продуцент Евгени Минчев ще бъде четвърти в една от листите в София.

„ Може би съм най-подходящ за депутат от Българска социалистическа партия, тъй като половината от моя живот е минал под командването на тяхната партия предшественица. Аз съм видял бедността, видял съм и доста положително, тъй като тогава имаше дисциплинираност. Бих работил да има повече сватбени шествия в София, в сравнение с гей паради “, разяснява той.

И при други партии незнайните остават до последно. В Хасково против Делян Пеевски, който води листата на  „ Движение за права и свободи – Ново начало “, „ Алианс за права и свободи на Ахмед Доган “ изправи досегашния народен представител Мюмюн Мюмюн, макар че почетният ръководител също е бил номиниран за лидер.

„ Имаше номинации също. Но той взема последното решение. Мисля, че на следващия ден ще разберете къде ще води и доктор Доган “, съобщи Мюмюн Мюмюн.

Очаква се това да е в 9-ти МИР - Кърджали. Днес Доган организираше срещи със структури до последно в столичен хотел. Очаква се на следващия ден да станат ясни и листите на Политическа партия - Демократична България.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР