Последната за годината е свързана с една от най-атрактивните и

...
Последната за годината е свързана с една от най-атрактивните и
Коментари Харесай

Играй и спечели в новата киноигра "King's Man: Първа мисия"

Последната за годината е обвързвана с една от най-атрактивните и ексцентрични поредици в шпионския род - King`s Man. След " Kingsman: Тайните служби " (2014) и " Kingsman: Златният кръг " (2017) идва ред на " King`s Man: Първа задача ".

Филмът ни води в Англия и споделя за кървавото начало на именитата организация Kingsman. Когато най-безскрупулните злодеи и незаконни гении в историята, измежду които Распутин, Ерик Ян Ханусен, Вилхелм II и други, се събират, с цел да възнамеряват война, която да избие милиони хора, ориста на света пада върху плещите на млад благородник, който влиза в конкуренция с времето, с цел да предотврати трагичния излаз от събитията.

Сценарист и режисьор и на третия филм от поредицата King`s Man е Матю Вон. Звездният актьорски състав на кино лентата включва Ралф Файнс, Джема Артъртън, Рис Ифанс и други
" King`s Man: Първа задача " потегля по кината премиерно на 31 декември. От през днешния ден обаче може да участвате в новата киноигра на " Дневник " и " Форум филм ", отдадена на кино лентата.
Дори един верен отговор в нея ще ви обезпечи място в жребия за специфични награди, а далите отговор вярно и на двата въпроса ще се състезават за г оляма премия - комплект истинска раница и истинска шапка от кино лентата.

Първото равнище на играта, кръстено - " Джентълмени ", към този момент е отворено. В него може да отговаряте до края на деня на 26 декември, а незабавно след среднощ е интензивно второ равнище - " Злодеи ". Играта завършва на 2 януари в 23:59 часа.

Всички, които дадат най-малко един правилен отговор в двете равнища, могат да завоюват по един автентичен чадър или автентичен бележник от кино лентата за всяко равнище. Преди да започнете да играете, апелирам, прочетете

" Дневник " и " Форум филм " ви пожелават триумф. Играта е.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР