Последната в историята европейска шампионка на 200 метра в зала

...
Последната в историята европейска шампионка на 200 метра в зала
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Да гледаш отстрани не е същото, може да се върна

Последната в историята европейска шампионка на 200 метра в зала Ивет Лалова-Колио показа, че страстите от спортната конюнктура ѝ липсват и не изключи импулсивно завръщане на пистата. Една от най-знаменитите ни атлетки за всички времена се включи онлайн в предаването “В темпото на Кари ” от Истанбул, където сега се организира шампионата на Стария континент на закрито.

„ Липсва ми спортната активност. Не е неприятно и да гледаш в профил, тъй като се наслаждаваш доста повече. Но страстта липсва. И доколкото знам от отказали се спортисти, тя ще липсва постоянно. Затова – в никакъв случай не казвай „ в никакъв случай “. Може напълно скоро да ми се добяга и да вземам участие – за какво не? “

„ Организаторите направиха нещо доста огромно – да проведат това състезание. Имаше миг, в който изглеждаше невероятно. В Турция ситуацията е много тежко, всички доста скърбят за жертвите на земетресението. Радвам се, че съумяха, тъй като с изключение на доста финанси, тук е вложен и доста труд – на спортисти, на треньори. Адмирации към уредниците “, сподели Лалова-Колио.

„ Радвам се, че българският тим е толкоз млад, тъй като тези стартове са огромен опит за тях. И се надявам тяхното развиване да продължава с тези темпове и да доближат до доста огромни триумфи “, по този начин тя разяснява българското показване на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР