Последната си чаша вино в компанията на другари не успя

...
Последната си чаша вино в компанията на другари не успя
Коментари Харесай

Антон Радичев СЪКРУШЕН: Чаках Филип за по чашка, НЕ ДОЙДЕ

Последната си чаша вино в компанията на приятели не съумя да изпие огромната звезда на българското кино Филип Трифонов . Актьорът умря ненадейно точно на Йордановден, до момента в който приятелите му го чакат, с цел да отбележат дружно празника. Това описа сътрудника на Филип и негов непосредствен сподвижник Антон Радичев .

„ Трябваше да сме дружно по същото време, да пийнем по чаша вино с другари за Йордановден. Филип закъсняваше и се чудихме за какво. Тогава синът му се обади и разбрахме неприятната новина “, с тъга в сърцето разкрива Радичев.

 

Филип Трифонов и приключилият за артист година след него Радичев са близки другари цялостен живот. Години наред споделят и положително, и неприятно. Свързва ги мощна дружба, поддържат се в триумфите си и в никакъв случай не скапват връзките си, написа „ България Днес “.

И двамата изиграват запаметяващи се функции в фамозната българска лента „ Оркестър без име “. „ Бяхме доста близки. Много добър другар беше и доста добър човек “ , споделя още сътрудника му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР