Последната седмица на август ще ни донесе истинско лятно време

...
Последната седмица на август ще ни донесе истинско лятно време
Коментари Харесай

Лято като лято в последната седмица на август: Жега, бури и градушки

Последната седмица на август ще ни донесе същинско лятно време - високи температури, само че и някои летни стихии. Още от на следващия ден стартира леко разхлаждане, чийто пик ще бъде в сряда.

Виж още: Те са същински джентълмени: мъжете от тези зодии имат метод към дамите

В понеделник за вероятни валежи в Западна и Северозападна България, като тук-там те ще бъдат по-интензивни. Очакват се и стихии с гръмотевици и градушки. Температурите ще бъдат от 28 градуса на Запад до 34 по поречието на Дунав, а в Централна България.

Виж още: Вижте невероятната история на Димитър, израснал на улицата, който през днешния ден оказва помощ на други в потребност

По морето ще има променлива облачност. Температурите ще бъдат до 28 градуса. Вълнението ще бъде нищожно, само че ще се усилва във вторник, когато височината на вълните ще доближи към метър.

Виж още: Неразказаната трагична история на Мат Лебланк: Приказка за любовта и жертвата

Температурите остават към 30 градуса до сряда, когато се чака по-значително захлаждане, както и по-големи превалявания. Тогава ще вали и на морето.

Виж още: Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Към края на седмицата обаче времето ще се стабилизира, преваляванията ще спрат, а температурите още веднъж ще тръгнат нагоре. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР