Последната публикация на Матю Пери в инстаграм показва как той

...
Последната публикация на Матю Пери в инстаграм показва как той
Коментари Харесай

Последната снимка на Матю Пери - как релаксира в джакузи, само дни преди да се удави

Последната обява на Матю Пери в инстаграм демонстрира по какъв начин той релаксира в джакузи, единствено дни преди да се удави в своето в дома си на 54 година

Според първичната информация звездата от „ Приятели “ се е удавил и е бил открит в джакузи в събота в дом в Лос Анджелис, откакто на мястото са били извикани незабавни екипи.

TMZ също заяви, че на мястото не са открити опиати и няма индикации за нещо неправилно.

Последният пост в инстаграм на Матю беше оповестен преди пет дни и на него се вижда да седи в джакузи през нощта, до момента в който носи слушалки и гледа към града.

 „ О, значи топлата вода, която се върти в близост, те кара да се чувстваш добре? Аз съм Матман (най-вероятно отпратка към героя Батман) ", написа Пери.

Матю стана прочут с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия ситком от 90-те " Приятели ", който продължи 10 сезона.

„ Всички са в положение на цялостен потрес. Хората плачат по телефона и се борят да одобряват тази вест. Не е загадка, че той се бори с опиатите и алкохола от години, само че последният път, когато приказвах с него, което беше през последните няколко седмици, изглеждаше, че е на положително място. Той беше оптимистичен и звучеше трезво и положително ", съобщи непосредствен на звездата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР