Последната публична изява на Тина Търнър беше през 2019 г.,

...
Последната публична изява на Тина Търнър беше през 2019 г.,
Коментари Харесай

Изтощена, но със силен дух: Вижте последната снимка на Тина Търнър

Последната обществена изява на Тина Търнър беше през 2019 година, когато се появи на аления килим със брачна половинка си и Опра Уинфри.

Кралицата на рокендрола умря в дома си в Швейцария в сряда на 83-годишна възраст след дълго боледуване.



Изпълнителката на What's Love Got to Do With It беше забелязана за финален път обществено през ноември 2019 година, когато участва на премиерата на Бродуей на мюзикъла за живота си, " Тина ".

Снимки от събитието демонстрират, че Тина е подкрепяна от брачна половинка си Ервим Бах и Опра, до момента в който върви по аления килим.



Други фотоси от премиерата на мюзикъла в Ню Йорк в Lunt-Fontanne Theatre обаче демонстрират, че Тина стои без непозната помощ пред микрофона на сцената.

Тина публично се е пенсионирала преди няколко години – казвайки своето “сбогом “ на почитателите в документален филм – и реши да не се демонстрира под светлината на прожекторите през последните години от живота си.

Тя направи авансово записано присъединяване, когато беше въведена в Залата на славата на рокендрола като соло реализатор през октомври 2021 година

Кадрите – видимо снимани към церемонията по награждаването – демонстрираха Тина сияеща, до момента в който показваше горделивост, че е получила такова самопризнание на своите 80 години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР