Последната новина около семейство Тръмп беше тъжна. На 14 юли

...
Последната новина около семейство Тръмп беше тъжна. На 14 юли
Коментари Харесай

Иванка Тръмп каквато не сме я виждали досега

Последната вест към семейство Тръмп беше тъжна. На 14 юли в дома си в Ню Йорк издъхна Ивана Тръмп, първата брачна половинка на Доналд Тръмп. След по-малко от седмица се състоя и церемонията по погребението ѝ, на която участваха и трите ѝ деца - Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. За да почетат Ивана, бяха пристигнали и някогашният й брачен партньор, Мелания Тръмп и синът им Барън.

Трагедията пристигна напълно ненадейно и остави с " разрушено сърце " Иванка Тръмп - нещо, което самата тя показа в обществените мрежи тогава. Въпреки това, изглежда, че съумява да превъзмогне случилото се и да продължи да се радва на живота.

Свикнали сме да виждаме Иванка Тръмп като бизнесдама в изискани костюми. Извън работата си обаче тя оставя официалното облекло и речите настрани, с цел да ни покаже, че знае по какъв начин да се забавлява.

Така на снимки в обществените мрежи я виждаме в компанията на другари и на брачна половинка си Джаред Кушнър да се любува на последните слънчеви лъчи на лятото в Маями. Няма и по какъв начин да не забележим и изрязаното й алено горнище на бански и късите раирани панталони с висока талия. Русите ѝ кичури падат свободно върху раменете ѝ, а кафяви слънчеви очила пазят очите ѝ.

Иванка Тръмп разгласява малко видео в Instagram, на което я виждаме в действителност на гребена на вълната, балансирайки ловко уейкборд дъска. А зад нея, на фона на силуета на Ню Йорк - в небето се демонстрира дребна дъга. Дъщерята на някогашния президент на Съединени американски щати показва и съвършена форма, като стройните ѝ крайници няма по какъв начин да останат незабелязани.

Иванка и Джаред заменят Вашингтон с Маями през януари 2021 година Двамата наемат апартамент в първокласната жилищна постройка Arte Surfside. През декември 2020 година те купуват имот земя на стойност 20 милиона $ на първокласния остров Indian Creek с висока степен на сигурност, който е наименуван " Бункера на милиардерите ", напомня Page Six. Двойката има и апартамент в Ню Йорк на Парк Авеню и вила до Trump National Golf Club в Ню Джърси.

През последната година Иванка Тръмп и Джаред Кушнър бяха видяни да прекарват огромна част от времето си в Маями. Двойката посети локален воден парк с децата си през октомври 2021 година Същият месец те практикуваха джогинг и купонясваха в Саут Бийч за 40-ия рожден ден на техен другар. През май пък двамата участваха на изискана вечеря в ресторант Carbone по време на Miami Grand Prix, където входът беше 3000 $ на човек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР