Последната ни предизборна среща не беше отдавна - само преди

...
Последната ни предизборна среща не беше отдавна - само преди
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП е лявата партия, която отстоява мира

" Последната ни предизборна среща не беше от дълго време - единствено преди 5 месеца. Едва ли са доста и по-различни от в този момент нещата, които си казахме и обещахме тогава, само че това е една добра илюстрация на ужасяващата политическа рецесия, в която се намира страната ни. И доста сериозен мотив да се замислим за смисъла от гласоподаване и за партиите, на които даваме своето доверие. " Това съобщи пред жители в Криводол лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 6 МИР-Враца Атанас Зафиров. 
" Близо две години България се ръководи по ръба на Конституцията. Близо две години ръководят служебни кабинети, които нито са избирани от народа, нито дават доклад за своята работа. Затова и сме очевидци на извънредно непоследователни политики в чувствителни за обществото браншове като стопанска система, външна политика, защита, финанси. На това безвремие би трябвало да се постави край ", акцентира социалистът. 
В ефира на Euronews Bulgaria той уточни, че Българска социалистическа партия е изрично срещу даването на оръжие на Украйна, тъй като това въвлича България като страна в спора.
" Ясно се оформиха партиите, които са за военно решение на спора. Нашата позиция е поредна - ние сме партия на мира. Ако се влагаха толкоз старания в търсенето на спокойно решение, колкото се поставят за въоръжаването на Украйна, несъмнено от дълго време щеше да е открито такова ", разяснява Зафиров. 
Той напомни изказването на генералния секретар на НАТО, който съобщи, че в случай че се стигне до ескалация на спора, страните от Източния фланг на НАТО първи ще поемат удара. 
" Добре е нашите войнолюбци да са наясно с тази специфичност и да са наясно, че при един подобен сюжет ще се наложи и България да води война. Трябва да се търси спокойно решение ", безапелационен бе зам.-председателят на Българска социалистическа партия. 
Водачът на алените листи във Враца и Хасково направи безапелационна прогноза, че партията ще има по-високи резултати от тези, които демонстрират социологическите изследвания и добави, че Българска социалистическа партия ще бъде лявата партия в идващото държавно управление, която да бъде спирачка на безумията, които се пробват да вършат някои от политическите играчи.  >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР