Последната мисия на съквартирантите от ВИП Брадър бе крайно драматична.

...
Последната мисия на съквартирантите от ВИП Брадър бе крайно драматична.
Коментари Харесай

Жестока драма! Майката на Мегз хвърли бомба за огромна семейна драма, бащата на Богданска нахлу в Къщата и каза на Петканов, че...

Последната задача на съквартирантите от " ВИП Брадър " бе извънредно трагична. Участниците в шоуто трябваше да замръзват и да не приказват или да се движат, когато чуят музика да озвучава Къщата, без значение какво се случва с тях. Още щом чуха изискването, всички се досетиха, че в шоуто ще влизат техни близки, а те няма да имат право да им споделят нищо. Първи влезе брачният партньор на Джулияна - Стаимир. Той й донесе любовно писмо и мигновено я прегърна и целуна.

" Ти си моята фантазия, моята сбъдната фантазия. Бих се оженил отново за теб. Ще се оправиш. Ти си най-красивата и най-умната в тази къща ", сподели приятелят на Гани, а тя рухна. Блондинката стартира да плаче, а гримът й се разтече, само че все пак не помръдна и не издаде и тон.



След това посетена от обичания си бе Енджи. Съпругът й влезе с цветя единствено за две минути, сподели й, че я обича и той я чака извън. Той се разрева, не устоя и си потегли. Диетоложката обаче не трепна и не пусна сълза даже откакто той си отиде.



Наред бе красивата Миглена Каканашева, която посрещна своята обичана майка.

" Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена дребна сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам за какво, може би Бог по този начин е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е против нас, ние сме едно семейство и се борим дружно. Ти си моят дребен войник, който устоява и се бори за всичко, в което има вяра. Обичам те, доста хора те поддържат. Всички имаме вяра в теб ", сподели Магдалена на Мегз, до момента в който дизайнерката плачеше пред нея.

После влезе и майката на Тото - Ани.

" Много те обичам... здравей. Искам да знаеш, че си превъзходен млад мъж на 26 години, който се оправя прелестно тук. Много съм горда с държанието ти. Човек от време на време в живота взима най=правилните все още решения, даже и по-късно да не ги има за верни. Не с всички се гордеем, само че можем да се учим. Много те обичам и всички доста те обичаме. Много се вълнувам ", сподели тя и рапърът тотално рухна. Без да мърда той стартира да пуска сълзи, само че тя продължи " Ти си най-прекрасният наследник, който майка може да има. Много те обичам ", сподели за сбогом тя, също плачейки.

В Къщата влезе и дъщерята на Сашка - Христина. Тя съобщи, че майка й й е любимец и желае да завоюва. Биг Брадър се смили над Сашка и даде на всички да мърдат, с цел да прегърнат дребното момиче. Детето доста се зарадва и бе нападнато от усмихнатите участници.





При Маргарита Хранова дойдоха синовете й Кристиян и Кирил и внука й Иван " Щатрливи сме, че успяхме да те забележим. Само целувки от всички имаш. Вярваме, че ти ще спечелиш. За нас ти си победител ", споделиха те. След като излязоха певицата не устоя и се разрева.

Докато всички съквартиранти посрещаха роднините си, Александра не спираше да плаче и да повтаря, че за нея никой няма да желае да пристигна. Останалите участници я успокояваха, само че тя бе неутешима.

Най-чаканият татко в страна въпреки всичко прекрачи Къщата.

" Алекс, здравей, тати. Зетко, здрасти и на теб. Държите се необичайно, връщате ли ми нещо? Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми щерка, веселя се, че си ми шурей. Много триумф ви искам. Аз бих участвал на вашата женитба, в случай че знаех, че е същинска. Просто не знаех, че сватбата е същинска ", сподели той, с което шокира всички. Тогава " Биг Брадър " даде на всички да мърдат. Богданска се нахвърли с наслада върху татко си, а той й сподели " Хайде в този момент, дай да си видя зета ". " Чакай да те попитам, старши, даваш ли ми ръката на щерка си? ", запита Дани и получи позитивен отговор.



Епизодът обаче завърши, само че никой не сподели дали някой е влезнал в поддръжка на Дани Петканов от неговите близки хора. Дали никой не е поискал да прекрачи прага на Къщата или просто не е останало време - не знаем, само че несъмнено остават доста въпроси към това.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР